English Romana
SONDAJ

Se va mai intoarce Daniel Cîrstea la carma Profi?

  • Da
  • Nu
  • Da, dar sub un alt actionariat
Ajax Loader

Voteaza daca vrei sa vezi rezultatele!

Romania - Promotiile incrucisate

Descarca Romania - Promotiile incrucisate

Lucrarea prezinta promotiile incrucisate derulate in retailul modern, pe sau cu branduri private, incepand din luna mai 2011 si pana la momentul actual.

Clasificarea actiunilor in cinci categorii distincte s-a facut in functie de partile implicate in promotie, fiind evidentiate aici atat cele derulate alaturi de brandurile internationale cat si cele derulate de catre retaileri intre brandurile proprii. Pentru fiecare promotie in parte sunt prezentate brandurile, perioada de derulare si mecanismul promotional, totul fiind insotit de fotografii si observatii din partea autorilor. La finalul fiecarei categorii veti regasi concluzii si observatii utile asupra promotiilor analizate.

Alaturi de cele cinci tipuri de promotii incrucisate derulate in perioada mentionata, lucrarea contine si trei tipuri de promovari speciale. Sunt incluse aici, cu exemple si fotografii, promotiile incrucisate derulate prin vouchere promotionale, promotiile virtuale si nu in ultimul rand campaniile door-to-door.

Strategii promotionale derulate la nivel national pe si cu branduri private, reunite in peste 70 de pagini de analiza ampla si observatii de piata constituie, in opinia noastra, un argument decisiv pentru achizitionarea acestei lucrari.

 

Lucrarea "Romania - Promotiile incrucisate" este realizata de Sales Consulting, societate specializata in retail si in analiza pietei FMCG.    

 

 

Pret: 899 lei (TVA inclus).

Nota: Intreaga analiza este inscriptionata pe suport DVD, livrarea urmand a fi facuta prin curier, in termen de maxim 48 de ore de la confirmarea platii. Pentru detalii sau comenzi ferme ne puteti contacta la office@brandprivat.ro 

 

 


Toate studiile