English Romana
SONDAJ

Se va mai intoarce Daniel Cîrstea la carma Profi?

  • Da
  • Nu
  • Da, dar sub un alt actionariat
Ajax Loader

Voteaza daca vrei sa vezi rezultatele!

Romania - Piata nectarurilor de fructe sub brand privat

Descarca Romania - Piata nectarurilor de fructe sub brand privat

Categoria nectarurilor de fructe devine tot mai vizibila, fiind prezenta in aproape toate lanturile de retail. Solutiile abordate de retaileri aduc in fata consumatorului o diversitate de branduri private, de la entry level la premium sau Bio. Produse cu o mare valoare adaugata, dovada clara a adaptarii strategiilor comerciale spre diferentiere si valoare adaugata. Numarul mare de branduri si de articole prezente confirma odata in plus oportunitatea pe termen lung a categoriei. O oportunitate ce poate fi exploatata cu succes atat de retaileri cat si de producatorii autohtoni.

 

Lucrarea este structurata in trei parti distincte, prima fiind dedicata prezentarii tuturor articolelor active, intr-o clasificare pe lanturi de retail si branduri private. Pentru fiecare articol in parte exista o scurta descriere, alaturi de fotografia sa. Tot aici sunt analizate strategiile retailerilor, intr-o incercare de identificare a oportunitatilor existente.

Centralizarea datelor, functie de arome, gramaje, ambalari, preturi sau provenienta este prezentat detaliat, prin grafic si tabele, in partea a doua a lucrarii.

Ultima parte, a treia, prezinta articolele delistate in ultimii doi ani, dar si cele ce au suferit modificari de ambalaj sau de retete.

 

Lucrarea „Romania - Piata nectarurilor de fructe sub brand privat" este o baza completa de date a ultimilor doi ani, cu numeroase fotografii, grafice si tabele, centralizate la momentul actual. Un instrument de lucru util, recomandat pentru toti factorii de decizie din retail dar si pentru cei care astazi produc, distribuie sau importa nectaruri de fructe. 

 

Culegerea si analiza datelor s-a efectuat la nivel national de catre un colectiv al Sales Consulting, societate specializata in retail si in analiza pietei FMCG, fiind inceputa in ianuarie 2012, prin monitorizarea periodica a urmatoarelor lanturi de retail:

 

  • Hypermarket: Auchan, Carrefour, Cora, Kaufland, Real;
  • Supermarket: Billa, Carrefour Market, Carrefour Express, Mega Image, Profi si reteaua regionala CBA;
  • Discounter: Lidl, Penny Market;
  • Cash&Carry: Metro; Selgros;

 

 

Pret: 799 lei (TVA inclus).

Nota: Intreaga analiza este inscriptionata pe suport DVD, livrarea urmand a fi facuta prin curier, in termen de maxim 48 de ore de la confirmarea platii. Pentru detalii sau comenzi ferme ne puteti contacta la office@brandprivat.ro 

 

 

 


Toate studiile