English Romana
SONDAJ

Se va mai intoarce Daniel Cîrstea la carma Profi?

  • Da
  • Nu
  • Da, dar sub un alt actionariat
Ajax Loader

Voteaza daca vrei sa vezi rezultatele!

Romania - Piata bauturilor necarbonatate sub brand privat

Descarca Romania - Piata bauturilor necarbonatate sub brand privat

Scapata de sub presiunea brandurilor internationale, categoria bauturilor necarbonatate cunoaste o ampla desfasurare de strategii, retailerii mizand aproape in unanimitate pe produse superioare, cu valoare adaugata. Intalnim multe branduri mainstream dar si pozitionari cu tenta clara de premium.

Producatorii romani domina segmentul entry level, fiind solutia perfecta agreata de retaileri pentru obtinerea celui mai mic pret din piata. Pe masura ce trecem spre produsele mainstream si premium intalnim tot mai des importuri, ca o confirmare a oportunitatilor pe care le prezinta categoria.

Lucrarea de fata prezinta o radiografie a brandurilor private existente in fiecare lant de retail, cu toate articolele active. Fiecare produs in parte este prezentat in detaliu, fiindu-i asociata si cate o fotografie. Strategia fiecarui lant de retail este analizata separat, fiind semnalate totodata oportunitatile existente.

In partea a doua lucrarea contine tabele centralizatoare pentru toate brandurile si articolele active. Clasificari diverse, functie de arome, ambalari sau preturi, reunite in tabele si grafice.

Nu in ultimul rand, la final, in cadrul unei sectiuni distincte, sunt prezentate articolele ce au fost delistate in ultimele luni pe diverse motive.

 

Lucrarea „Romania – Piata bauturilor necarbonatate sub brand privat” este o baza completa de date a ultimilor ani, centralizata in peste 120 de slideuri, cu grafice si tabele dar si cu fotografiile tuturor produselor monitorizate. Un instrument de lucru util, recomandat pentru toti factorii de decizie din retail si din productia, distributia sau importul bauturilor necarbonatate.

Culegerea si analiza datelor s-a efectuat la nivel national de catre un colectiv al Sales Consulting, societate specializata in retail si in analiza pietei FMCG, fiind inceputa in iunie 2011, prin monitorizarea periodica a urmatoarelor lanturi de retail:

  • Hypermarket: Auchan, Carrefour, Cora, Kaufland, Real;
  • Supermarket: Billa, Mega Image, Profi si reteaua regionala CBA;
  • Discounter: Lidl, Penny Market;
  • Cash&Carry: Metro; Selgros; 

 

Pret: 1080 lei (TVA inclus).

Nota: Intreaga analiza este inscriptionata pe suport DVD, livrarea urmand a fi facuta prin curier, in termen de maxim 48 de ore de la confirmarea platii. Pentru detalii sau comenzi ferme ne puteti contacta la office@brandprivat.ro 

 

 


Toate studiile