English Romana
SONDAJ

Se va mai intoarce Daniel Cîrstea la carma Profi?

  • Da
  • Nu
  • Da, dar sub un alt actionariat
Ajax Loader

Voteaza daca vrei sa vezi rezultatele!

Romania - Canalul cash and carry

Descarca Romania - Canalul cash and carry

Lucrarea, structurata pe doua parti, prezinta o radiografie a canalului cash&carry, alaturi de date si indicatori economico-financiari din activitatea celor doi retaileri.

In prima parte sunt incluse date si informatii utile despre Romania si cele opt regiuni de dezvoltare ale sale. Date geografice si demografice, indicatori economici sau date privind ocuparea si structura fortei de munca atat la nivel national cat si regional. Toate, pentru a avea o imagine cat mai completa a peisajului economic national si mai ales a cadrului in care s-a facut expansiunea canalului cash&carry.

Cea de-a doua parte a analizei prezinta in date si cifre pe fiecare dintre cei doi jucatori: Metro Cash&Carry si Selgros. Pentru fiecare dintre retaileri sunt prezentate expansiunea retelelor pe ani, precum si indicatorii economico-financiari ai activitatii. Cum si in ce ritm a evoluat cifra de afaceri, numarul personalului angajat sau profitul net de la intrarea fiecaruia in Romania? Sunt doar cateva dintre intrebarile la care gasiti raspunsuri in paginile prezentei lucrari. Analiza continua in detaliu si va ofera date despre evolutia acestor indicatori in raport direct cu expansiunea fiecarei retele.

La final, alaturi de concluzii va propunem o comparatie directa intre cei doi retaileri prin prisma tuturor indicatorilor economico-financiari analizati.

Lucrarea poate fi considerata o baza de date privind evolutia sectorului cash&carry in Romania si in acelasi timp poate deveni un instrument util pentru echipele de vanzari in pregatirea negocierilor periodice cu lanturile de retail. Nu in ultimul rand datele prezentate pot contribui la stabilirea strategiilor pe termen mediu si lung atat pentru producatori cat si pentru toti cei care conduc sau intentioneaza sa demareze o afacere proprie in sectorul FMCG. 

 

Nota: pretul lucrarii este in lei si contine TVA.  


Toate studiile