English Romana
SONDAJ

Se va mai intoarce Daniel Cîrstea la carma Profi?

  • Da
  • Nu
  • Da, dar sub un alt actionariat
Ajax Loader

Voteaza daca vrei sa vezi rezultatele!

Romania - Ayran, Piata nationala

Descarca Romania - Ayran, Piata nationala

Se justifica oare o monitorizare aparte, pe un singur produs? In cazul ayranului, da. Oportunitatea aici este evidenta, ultimele luni aducand in piata cinci branduri noi dar si variatiuni de reteta. In ciuda trendului ascendent, abordarea lanturilor de retail este impartita. Pe de o parte intalnim deschidere totala, in timp ce nume grele ezita inca o abordare directa. Strategii diferite. Carrefour merge pe diversitate sortimentala in timp ce liderul pietei de retail mizeaza pe listarea regionala a unui singur articol. Distributie numerica vs. doar doua magazine. Ezitarea operatorilor de hypermarket dispare insa la discounteri. Lidl, retailerul care a relansat practic sub-categoria mizand in premiera pe un brand privat, nu tine cont de spatiul redus de expunere si aloca cu generozitate fete la raft. O strategie ce contrasteaza cu cea a marilor magazine, dependente intr-un fel de diversitatea sortimentala.

 

Lucrarea „Romania – Ayran, Piata nationala”, cuprinde o analiza a intregii piete nationale incepand din 2011. Strategiile jucatorilor prezenti sunt puse fata in fata, intr-un benchmark ce merge in detaliu, pe fiecare canal de distributie in parte. O sectiune aparte este destinata sortimentatiei, fiind prezentate aici in detaliu toate articolele lansate in ultimii ani. Nu sunt uitate nici schimbarile de ambalaj sau de reteta, fiecare fisa de produs fiind insotita de fotografii detaliate.

 

 

Lucrarea „Romania – Ayran, Piata nationala” este rodul unei monitorizari periodice a categoriei, fiind inceputa in 2011 de un colectiv al firmei de analiza Sales Consulting in colaborare cu brandprivat.ro Au fost monitorizate practic toate lanturile moderne de retail existente astazi pe piata romaneasca:

  • Hypermarket: Auchan, Carrefour, Cora, Kaufland, Real;
  • Supermarket: Billa, Carrefour Market, Carrefour Express, Mega Image, Profi;
  • Discounter: Lidl, Penny Market;
  • Cash&Carry: Metro; Selgros;

 

Pret: 449 lei (TVA inclus).

Nota: Intreaga analiza este inscriptionata pe suport DVD, livrarea urmand a fi facuta prin curier, in termen de maxim 48 de ore de la confirmarea platii. Pentru detalii sau comenzi ferme ne puteti contacta la office@brandprivat.ro 

 


Toate studiile