English Romana
SONDAJ

Se va mai intoarce Daniel Cîrstea la carma Profi?

  • Da
  • Nu
  • Da, dar sub un alt actionariat
Ajax Loader

Voteaza daca vrei sa vezi rezultatele!

Recomandat de brandprivat.ro

Descarca Recomandat de brandprivat.ro

„Recomandat de brandprivat.ro”* aduce in fata cititorilor o analiza unica pe piata romaneasca, ce pune fata in fata brandurile private cu cele de producator. Lunar, un produs va face obiectul unei adevarate radiografii, in ecuatie intrand toate articolele listate in retailul modern atat sub branduri de producator cat si sub branduri private. Vom puncta partile bune sau, din contra vom depuncta acolo unde este cazul. Produsul care va cumula cel mai mare numar de puncte va fi cel pe care brandprivat.ro il recomanda cititorilor sai.

Analizele din categoria „Recomandat de brandprivat.ro” pot fi descarcate gratuit de pe site-ul nostru, cu respectarea unor termene si conditii*.

 

*Atentie: “Recomandat de brandprivat.ro” este un produs al S.C. Sales Consulting S.R.L., persoana juridica romana, cu sediul in Constanta, str. Baba Novac, nr. 29, inregistrata la Oficiul Registrul Comertului Constanta sub nr. J13/6131/27.04.2004, CUI 16370840, atribut fiscal RO, care detine si drepturile de autor. Este interzisa multiplicarea sau comercializarea acestui document electronic. Utilizarea (verbala sau in scris) sau reproducerea (verbala sau in scris) partiala a acestui document electronic este permisa doar cu mentionarea sursei pe cale verbala sau scrisa prin postarea unui link direct indexabil catre articolul de pe site-ul www.brandprivat.ro Incalcarea drepturilor de autor se sanctioneaza conform legilor in vigoare!

 

 

 


Toate studiile