English Romana
SONDAJ

Se va mai intoarce Daniel Cîrstea la carma Profi?

  • Da
  • Nu
  • Da, dar sub un alt actionariat
Ajax Loader

Voteaza daca vrei sa vezi rezultatele!

Iaurtul cu banane. Cand o reteta simpla devine prea complicata

Descarca Iaurtul cu banane. Cand o reteta simpla devine prea complicata

Transpusa intr-o formula de artimetica primara, reteta iaurtului cu banane ar suna cam asa: IAURT + BANANE = Iaurt cu banane. Chimia alimentara ne demonstreaza insa odata in plus ca lucrurile simple la prima vedere, sunt mult prea complicate in realitate. 

Bananele nu sunt preferatele romanilor. Cel putin nu atunci cand vine vorba de iaurt. Preferam iaurturile cu capsuni, cirese sau mixul de piersica cu fructul pasiunii. Ultimii ani au adus insa o schimbare majora, numarul articolelor crescand semnificativ. Rezultatul se datoreaza producatorilor si importatorilor si, intr-o mai mica masura lanturilor de retail. Se obsearva aici o ezitare, comerciantii parand sa nu aiba incredere in produs.

Ca o prima observatie, abordarea generala este strict comerciala, inovatiile fiind greu de gasit. Si totusi, exista si cateva produse BIO, provenite asa cum era de asteptat din import, pe filiera italiana.

 

Monitorizarea sub-categoriei iaurturilor cu banane poate fi descarcata aici:

Iaurtul cu banane. Cand o reteta simpla devine prea complicata 

 

Analizele din categoria „Recomandat de brandprivat.ro” pot fi descarcate gratuit de pe site-ul nostru, cu respectarea unor termene si conditii*.

*Atentie: “Recomandat de brandprivat.ro” este un produs al S.C. Sales Consulting S.R.L., persoana juridica romana, cu sediul in Constanta, str. Baba Novac, nr. 29, inregistrata la Oficiul Registrul Comertului Constanta sub nr. J13/6131/27.04.2004, CUI 16370840, atribut fiscal RO, care detine si drepturile de autor. Este interzisa multiplicarea sau comercializarea acestui document electronic. Utilizarea (verbala sau in scris) sau reproducerea (verbala sau in scris) partiala a acestui document electronic este permisa doar cu mentionarea sursei pe cale verbala sau scrisa prin postarea unui link direct indexabil catre articolul de pe site-ul www.brandprivat.ro Incalcarea drepturilor de autor se sanctioneaza conform legilor in vigoare!

 

 

 


Toate studiile