English Romana
SONDAJ

Se va mai intoarce Daniel Cîrstea la carma Profi?

  • Da
  • Nu
  • Da, dar sub un alt actionariat
Ajax Loader

Voteaza daca vrei sa vezi rezultatele!

Crenvurstii pentru copii. Ce punem pe masa copiilor nostri?

Descarca Crenvurstii pentru copii. Ce punem pe masa copiilor nostri?

In ciuda natalitatii negative inregistrate in ultimele decenii, in Romania mai exista copii. La fel ca si adultii, tanara generatie are nevoi si probleme specifice. Ba mai mult, are nevoie si de o alimentatie sanatoasa, bazata pe retete diferite de cele ale adultilor. Surprizator dar sortimentatia listata astazi de marile lanturi de retail este extrem de saraca. Si cand spunem aceasta nu ne referim la dulciuri sau biscuiti ci la lactate, mezeluri, ba chiar si alimente de baza. In toate aceste categorii produsele pentru copii sunt la stadiul de nisa. Articole putine si, mai ales, sarace in informatii utile. Educarea consumatorului trece pe plan secund. Conteaza mai mult figurinele colorate de pe ambalaje sau concursurile de moment, adevarate capcane pentru cei mici.

 

Monitorizarea efectuata de brandprivat.ro a vizat in aceasta luna categoria crenvurstiilor pentru copii. Ce am gasit?

Un numar total de sase articole, cinci dintre acestea fiind sub branduri de producator:

Banat Bun Crenvursti premium cu piept de pui 250g; Articolul este produs de compania Jumbo Com SRL din Bocsa, judetul Caras Severin;

Forzoso Crenvursti pui 280g; Articol produs de compania Cris-Tim;

Martinel Crenvursti 180g (Crenvurstei delicati cu carne de porc); Sunt produsi in Germania, de H*E Reinert GmbH.

Pepe Party Mix Mini crenvursti de pui fara membrana 250g; Articol produs in Slovenia de compania Perutnina Ptuj, distribuit in Romania printr-o filiala locala.

Pepe Mini Crenvursti pui fara membrana 100g; Articol produs in Slovenia de compania Perutnina Ptuj, distribuit in Romania printr-o filiala locala.

La toate acestea se adauga singurul articol sub brand privat existent in piata, lansat recent de Lidl Romania sub brandul sau privat Pikok.

Pikok Piticel Crenvursti 2*100g este produs in Polonia, de compania Prime Food Sp. z o.o.

 

 

Monitorizarea categoriei crenvurstilor pentru copii poate fi descarcata aici:

Crenvurstii pentru copii. Ce punem pe masa copiilor nostri?

 

Analizele din categoria „Recomandat de brandprivat.ro” pot fi descarcate gratuit de pe site-ul nostru, cu respectarea unor termene si conditii*.

*Atentie: “Recomandat de brandprivat.ro” este un produs al S.C. Sales Consulting S.R.L., persoana juridica romana, cu sediul in Constanta, str. Baba Novac, nr. 29, inregistrata la Oficiul Registrul Comertului Constanta sub nr. J13/6131/27.04.2004, CUI 16370840, atribut fiscal RO, care detine si drepturile de autor. Este interzisa multiplicarea sau comercializarea acestui document electronic. Utilizarea (verbala sau in scris) sau reproducerea (verbala sau in scris) partiala a acestui document electronic este permisa doar cu mentionarea sursei pe cale verbala sau scrisa prin postarea unui link direct indexabil catre articolul de pe site-ul www.brandprivat.ro Incalcarea drepturilor de autor se sanctioneaza conform legilor in vigoare!


Toate studiile