English Romana
SONDAJ

Se va mai intoarce Daniel Cîrstea la carma Profi?

  • Da
  • Nu
  • Da, dar sub un alt actionariat
Ajax Loader

Voteaza daca vrei sa vezi rezultatele!

Cascavalul clasic feliat subordonat importurilor. Mai putem oare gasi o reteta romaneasca?

Descarca Cascavalul clasic feliat subordonat importurilor. Mai putem oare gasi o reteta romaneasca?

Pe fondul avalansei de produse aparute in categoria cascavalului feliat, provenite practic din aceeasi sursa si ambalate – diferit – sub brandurile lanturilor de retail, am decis sa va prezentam o monitorizare a categoriei, analizand practic fiecare produs listat in ultimele 12 luni in intreg retailul modern.

Prezenta activa in categoria produselor lactate, compania aradeana Lacto Food s-a facut remarcata nu doar prin multitudinea solutiilor entry level puse la dispozitia lanturilor de retail ci si prin modul aparte de abordare a proiectelor de brand privat. Prima „realizare” la scara nationala a fost reteta creminosului cu unt, adevarata bomba alimentara in care ponderea principala in masa produsului era data de grasimile vegetale nehidrogenate (47%), urmate de apa (36%) si unt in proportie de 17%. Pretul atractiv a dus rapid la aparitia unor copii sub branduri entry level, un exemplu fiind activ si astazi sub brandul Pouce, pe rafturile hypermarketurilor Auchan.  

 

Rezultatele acestei noi analize din ciclul Recomandat de brandprivat.ro le puteti descarca aici: 

Cascavalul clasic feliat subordonat importurilor. Mai exista retete romanesti?

 

Analizele din categoria „Recomandat de brandprivat.ro” pot fi descarcate gratuit de pe site-ul nostru, cu respectarea unor termene si conditii*.

*Atentie: “Recomandat de brandprivat.ro” este un produs al S.C. Sales Consulting S.R.L., persoana juridica romana, cu sediul in Constanta, str. Baba Novac, nr. 29, inregistrata la Oficiul Registrul Comertului Constanta sub nr. J13/6131/27.04.2004, CUI 16370840, atribut fiscal RO, care detine si drepturile de autor. Este interzisa multiplicarea sau comercializarea acestui document electronic. Utilizarea (verbala sau in scris) sau reproducerea (verbala sau in scris) partiala a acestui document electronic este permisa doar cu mentionarea sursei pe cale verbala sau scrisa prin postarea unui link direct indexabil catre articolul de pe site-ul www.brandprivat.ro Incalcarea drepturilor de autor se sanctioneaza conform legilor in vigoare!

 


Toate studiile