English Romana
SONDAJ

Se va mai intoarce Daniel Cîrstea la carma Profi?

  • Da
  • Nu
  • Da, dar sub un alt actionariat
Ajax Loader

Voteaza daca vrei sa vezi rezultatele!

Brandul Zuzu va fi produs si in Ungaria

12/03/2021 13:52

Dupa Croatia, Franta si Olanda, ultima tara ca sursa pentru batoanele proteice, brandul Zuzu ajunge si in Ungaria vecina. De unde se va intoarce la noi sub forma unor produse cu valoare adaugata. Exportam materie prima ieftina si importam produse scumpe, sustinand astfel, cu sau fara voia noastra, fabrici si producatori agricoli din alte tari. Pentru ca, nu-i asa, in inocenta noastra patriotarda, ne-am trezit peste noapte si vrem dintr-o data sa cumparam cat mai multe produse romanesti. Dar oare mai este Zuzu un brand romanesc? Evident, nu. Odata intrat sub umbrela Lactalis, Zuzu a devenit un simplu pion pe tabla de sah a unei multinationale.  

Teroretic, ascensiunea internationala a brandului Zuzu ar trebui sa ne umple inima de mandrie. Mandria insa nu tine de foame si nici nu aduce fonduri in agricultura romaneasca. Pe de alta parte, numarul tot mai mare de produse din import pune sub semnul intrebarii pozitia companiei Albalact in topul producatorilor romani de lactate. Pentru ca una este sa produci in tara, din lapte romanesc si alta este sa faci bani din distributia unor produse aduse din import.

 

Nota brandprivat.ro – Sub brandul Zuzu Dolce, Albalact va distribui o linie de trei deserturi de branza, toate produse intr-o fabrica a companiei Kuntej Zrt, companie membra a Grupului Lactalis:

  • Zuzu Dolce Desert crema de branza cu prajitura de caise, 100g;   
  • Zuzu Dolce Desert crema de branza cu strudel, 100g;  
  • Zuzu Dolce Desert crema de branza cu tarta de lamaie, 100g;   

 

Va recomandam sa cititi si:

Noi importuri in portofoliul brandului Zuzu Dolce - 08/08/2018 

Ce s-a ales din visul lui Raul Ciurtin? - 23/07/2019 – articol rezervat abonatilor

 

 

 


Toate actualitatile