English Romana
SONDAJ

Ce program credeti ca vor avea magazinele moderne, in an centenar, de Ziua Nationala a Romaniei?

  • Program normal
  • Vor fi inchise
  • Nu stiu
Ajax Loader

Voteaza daca vrei sa vezi rezultatele!

Zeus, creatorul iaurtului Zuzu Divin

31/07/2018 14:49

„Vino la mine si impresioneaza-ma. Emotioneaza-ma! Stoarce-mi o lacrima!”

Replica regretatului Gheorghe Dinica din filmul Filantropica se pare ca le-a mers la suflet celor din marketingul Albalact. Iar oamenii si-au facut temele, dovada si ultima lansare Zuzu:

 

Zuzu Divin Iaurt in stil grecesc, 10% grasime

„In vremurile de demult, in cea mai divina dintre imparatii, o gustare unica a luat nastere sub protectia legendarilor zei ai Greciei antice. Luminata de privirea lui Zeus, aroma pura, cremoasa si fina a iaurtului Zuzu Divin Natural l-a surprins chiar si pe creatorul ei.”

 

Cu asa o prezentare emotionanta, noua linie de iaurturi in stil grecesc Zuzu Divin, are toate sansele sa rupa gura targului. Iar noi, impresionati la culme, mai, mai sa nu realizam ca aroma chiar se lumina sub privirea lui Zeus...

 

Zuzu Divin Iaurt in stil grecesc, 2% grasime

„Atingerea Herei a zamislit un iaurt usor si diafan, pur si simplu fermecator: Zuzu Divin Natural 2% grasime”.

 

Cati stiu oare ca Hera, sotia lui Zeus este adesea infatisata ca o sotie geloasa si nesabuit de violenta, ce nu pregeta sa se razbune crunt pentru toate infidelitatile savarsite de sotul ei.


 

Intrarea Albalact pe segmentul iaurturilor in stil grecesc nu mai este o noutate, compania avand deja in portofoliu o reteta de iaurt cremos in stil grecesc produsa pentru Lidl, sub brandul privat Pilos, in doua variante de ambalare. La vremea lansarii lor, ambele articole bifau o exceptie in strategia internationala a retailerului german, fiind singurele produse pe care era redata crucea bisericilor din insula greceasca Santorini. Ulterior insa, Lidl a revenit si a schimbat designul de ambalaj, noile variante eliminand definitiv orice simbol religios.

 

Va recomandam sa cititi si:

Fara Dumnezeu, inainte! Lidl elimina simbolurile religioase de pe produsele Eridanous si Milbona - 10/04/2018

Olympus se dezbraca pentru Stragghisto - 26/07/2018

 

 


Toate actualitatile