English Romana
SONDAJ

Se va mai intoarce Daniel Cîrstea la carma Profi?

  • Da
  • Nu
  • Da, dar sub un alt actionariat
Ajax Loader

Voteaza daca vrei sa vezi rezultatele!

Va place martipanul?

28/05/2012 14:23

Preparat din pasta fina de migdale si zahar, martipanul ramane pentru multi un deliciu savurat cu placere, in perioada Sarbatorilor de Iarna. Perioada, coincide cu varful vazarilor categoriei dulciuri si duce la o adevarata explozie sortimentala pe rafturile magazinelor. Regasim atunci martipan in diferite variante, inclusiv invelite in ciocolata, in bomboanele pomului de iarna. Odata cu trecerea sarbatorilor, martipanul mai inregistreaza o revenire in perioada Sarbatorilor de Paste, pentru ca ulterior, sa dispara complet de pe rafturi.  

Si totusi anul acesta avem surpriza sa regasim articolul prezent in sortimentatia permanenta a Kaufland, sub brandul lor privat Katy. Produs in Cehia pentru retelele Kaufland din tarile Europei de Est, articolul ne propune o reteta de martipan invelita in ciocolata, la un gramaj de 60g. Chiar daca este vorba de un produs de nisa, pentru clientii cunoscatori, articolul poate fi un motiv de diferentiere in fata altor lanturi de retail.

Nu putem incheia fara sa nu mentionam si doua articole prezente anul acesta pe durata Sarbatorilor Pascale in reteaua Mega Image, sub brandul Delhaize. Au fost atunci doua articole deosebite, la gramaj de 150g, preluate de Mega Image din sortimentatia retelei belgiene. Primul, propunea o varianta de martipan cu 50% amandine in timp ce al doilea era o reteta cu 75% ciocolata. 


Toate actualitatile