English Romana
SONDAJ

Se va mai intoarce Daniel Cîrstea la carma Profi?

  • Da
  • Nu
  • Da, dar sub un alt actionariat
Ajax Loader

Voteaza daca vrei sa vezi rezultatele!

Unde au petrecut angajatii Mega Image Craciunul si Revelionul?

03/01/2020 07:57

Ne macina asa o curiozitate. Oare cum s-au descurcat angajatii Mega Image din magazinele care au inchis in ajunul Craciunului la ora 22,00? Cand au avut ei timp sa faca soldul de casa, sa numere banii, sa faca curat si, in final, dupa ce au inchis si securizat magazinul sa mai ajunga la timp acasa, in cine stie ce colt al Bucurestiului, veseli, odihniti si cu chef sa stea la un pahar de vorba cu insusi Mos Craciun?

Sau cei care au lucrat in ajunul Revelionului pana la orele 20,00. Au reusit ei oare sa ajunga la timp la petrecerea de final de an, veseli si cu chef de distractie?

Sau cei care, dupa o noapte de chef, s-au prezentat la magazine in ziua de Craciun si in prima zi din 2020, dornici sa-si aduca din plin contributia la prosperitatea companiei? 

 

Nota brandprivat.ro – In perioada Sarbatorilor de iarna, magazinele Mega Image nu au avut un program uniform la nivel de retea. Au existat locatii unde s-a tras oblonul tarziu in noapte la fel cum au fost si magazine care au avut un program mai relaxat. Ba am indrazni sa spunem chiar foarte relaxat, precum acest magazin „de incinta”, ridicat pentru si pe profilului corporatistilor (Shop&Go Timisoara, calea Buziasului).

 

 

 

 


Toate actualitatile