English Romana
SONDAJ

Se va mai intoarce Daniel Cîrstea la carma Profi?

  • Da
  • Nu
  • Da, dar sub un alt actionariat
Ajax Loader

Voteaza daca vrei sa vezi rezultatele!

Un supermarket deschis intr-o cladire cladire care nu a primit autorizatii de functionare. Cum poti reusi in Romania cand pe firma ta scrie Carrefour? (galerie foto)  

11/01/2018 19:04

Slatina. Orasul care a retinut atentia romanilor in ultimele luni prin spagile date prin cimitire in miez de noapte sau prin baronii locali aflati in spatele unor cooperative de productie, ramane o piata interesanta si in acelasi timp atractiva pentru lanturile internationale de retail. Numarul mare de magazine moderne deschise aici confirma oportunitati nedescoperite inca. Iar expansiunea retailerilor este departe de a se fi incheiat.

Ultima deschidere a avut loc in urma cu doar doua luni, Carrefour revenind in oras la inceput de noiembrie pentru al patrulea sau magazin. Locatia aleasa a fost una cat se poate de strategica, fiind situata in imediata vecinatate a spitalului judetean. Noul Market se afla la parterul unei cladiri aflata in parasire de ani buni. Constructia, care urma sa gazduiasca o parcare supraetajata, nu a primit autorizatiile necesare. Evident, in absenta acestora, afacerea a fost trasa pe dreapta. Aparitia noului Market Carrefour, chiar la parterul respectivei cladiri, poate trezi invidia oricarui investitor autohton. Francezii demonstreaza astfel ca un magazin alimentar poate functiona chiar si intr-o cladire care nu a primit autorizatii din partea autoritatilor locale. E tardiv sa ne mai intrebam daca un magazin de proximitate detinut sa spunem de un localnic, ar fi fost autorizat sa functioneze intr-o cladire a carei destinatie era cu totul alta decat cea de spatiu comercial.

 

Al 4-lea Market Carrefour din Slatina se afla pe strada Crisan, nr. 1A, fiind la momentul deschiderii sale supermarketul cu numarul 220 operat de Carrefour.

 

Magazinul aduce in premiera un layout adaptat la arhitectura cladirii. Se poate vedea cum rafturile si vitrinele frigorifice urmeaza linia peretilor aflati la baza rampei de coborare auto de la etajele etajele superioare.

Potrivit comunicatului de presa emis de Carrefour, „Noul supermarket isi asteapta clientii cu o echipa de profesionisti gata sa ofere o experienta de cumparaturi cat mai placuta.”

 

Receptia marfa se afla in aer liber, in spatele cladirii.

 

Nota brandprivat.ro – Recomandam oamenilor de vanzari implicati in negocierea conditiilor comerciale cu lanturile internationale sa verifice periodic in teritoriu deschiderile de mici magazine. Nu de alta dar macar sa stie pentru ce platesc bugete de deschidere.

 


Toate actualitatile