English Romana
SONDAJ

Se va mai intoarce Daniel Cîrstea la carma Profi?

  • Da
  • Nu
  • Da, dar sub un alt actionariat
Ajax Loader

Voteaza daca vrei sa vezi rezultatele!

Un ayran cu menta, fara menta...       

26/06/2019 08:33

Ayranul poate fi o solutie simpla pentru zilele toride de vara. Reteta poate fi produsa in casa, functie de gustul fiecaruia. Sau, daca va da mana, puteti cumpara produsul si din comert, marile lanturi de magazine avand listate unul sau doua articole sub branduri de producator.

Pentru cunoscatori, prezentam in cele ce urmeaza un produs aparut in aceste zile pe piata bucuresteana. Teoretic, avem in fata o reteta de ayran cu menta. Spunem teoretic pentru ca daca ar fi sa dam crezare informatiilor de pe ambalaj, ayranul nostru cu menta NU contine menta. Desi ne aflam in fata unei capcane pentru consumator, solutia aleasa de compania producatoare (ECO amd activ srl) din comuna Putineiu, judetul Teleorman) vizeaza folosirea la maxim a stocurilor de ambalaj existente. Singura diferentiere o reprezinta capacul verde si bulina aplicata ostentativ chiar peste eticheta frontala a produsului, bulina pe care este imprimat textul „ayran cu menta”.

 

Nota brandprivat.ro – Cei interesati pot gasi pe site-ul nostru in sectiunea rezervata studiilor de piata o ampla analiza a acestei sub-categorii, realizata la nivel national:

Romania - Ayran, Piata nationala

 


Toate actualitatile