English Romana
SONDAJ

Se va mai intoarce Daniel Cîrstea la carma Profi?

  • Da
  • Nu
  • Da, dar sub un alt actionariat
Ajax Loader

Voteaza daca vrei sa vezi rezultatele!

Tomi Sos cu usturoi

10/08/2020 11:49

Un me-too subtil, fara ca asemanarea cu produsul de baza sa poata fi facuta usor. Designerul Orkla s-a inspirat atat cat a fost nevoie, mizand pe culori si imagine. Rezultatul? Un produs elegant pe care, odata aflat in fata raftului ai senzatia ca l-ai mai vazut undeva.

Fabricat in Slovacia pentru Orkla Foods Romania, sosul cu usturoi Tomi vine sa completeze o lista din ce in ce mai lunga de importuri. Evident, cu un asa pedigree in spate, nu este de mirare ca produsul puncteaza deja la capitolul distributie numerica, beneficiind in unele magazine chiar si de plasari secundare.

 

Nota brandprivat.ro - Tomi Sos cu usturoi contine urmatoarele ingrediente: ulei vegetal (de rapita 33%, de origine UE), apa, amidon modificat, zahar, otet din alcool, mustar 2,4% de origine UE (apa, seminte de mustar, otet din alcool, zahar, sare, condimente), usturoi granulat 2,3% de origine non-UE, sare, amidon modificat, stabilizatori (guma de xantan, guma de guar), usturoi pudra, piper negru, acidifiant (acid citric), conservanti (benzoat de sodiu, sorbat de potasiu), colorant (beta caroten), antioxidant (calciu disodic EDTA). 

 

Va recomandam sa cititi si:

Let’s Make America Great Again. In Lidl’s Way... Isterie in magazinele Lidl dupa lansarea unei replici la sosul KFC - 17/09/2018

 


Toate actualitatile