English Romana
SONDAJ

Se va mai intoarce Daniel Cîrstea la carma Profi?

  • Da
  • Nu
  • Da, dar sub un alt actionariat
Ajax Loader

Voteaza daca vrei sa vezi rezultatele!

Timid, Lidl ne-a urat Sarbatori Fericite!          

30/12/2019 10:44

Scandalul iscat la nivel european dupa ce Lidl a fost acuzat ca a sters in mod intentionat crucea ortodoxa de pe cupola bisericii din Santorini nu a ramas fara urmari. Oficial, Lidl nu a oferit prea multe detalii dar decizia retailerului venea – coincidenta sau nu – la scurt timp dupa ce primul val de migranti a ajuns in tarile europene.

Distantarea de religie si de simbolurile religioase s-a repercutat si asupra strategiei de brand privat. Ambalarile speciale in ton cu Sarbatorile de iarna, ambalari cu care Lidl ne-a obisnuit in primii sai ani de prezenta romaneasca, au disparut cu desavarsire. Ambalajele au devenit reci si parca fara pic de personalitate.

Surprinzator, dupa cativa ani de apatie, Lidl revine si ne ureaza (din nou) Sarbatori Fericite! Extrem de timida, mutarea germanilor era aproape sa treaca neobservata. E adevarat, nici designul nu a fost unul prea inspirat, iar urarea era scrisa stangaci si timid, intr-un colt. Salutam insa aceasta revenire si speram ca lucrurile sa nu se opreasca aici.


Ambalajul creat special pentru Sarbatorile de iarna 2019 a aparut pe o editie limitata la laptele de consum Pilos, variantele 1,5% si 3,5% grasime la PET de 1,5l, produse de Fabrica de lapte Brasov.


 

Prezentam alaturat unul dintre ambalajele create special pentru Craciunul 2012.  

 

 

Nota brandprivat.ro – Special pentru buyerii Lidl, vom reveni in zilele urmatoare cu un produs gasit recent in curtea rivalilor. Le oferim un singur indiciu: are cruce.

 

Va recomandam sa cititi si:

Biserica critica strategia Lidl dar trece cu vederea greselile Danone si Nestlé - 05/09/2017 

Fara Dumnezeu, inainte! Lidl elimina simbolurile religioase de pe produsele Eridanous si Milbona - 10/04/2018 

 

 


Toate actualitatile