English Romana
SONDAJ

Se va mai intoarce Daniel Cîrstea la carma Profi?

  • Da
  • Nu
  • Da, dar sub un alt actionariat
Ajax Loader

Voteaza daca vrei sa vezi rezultatele!

Tesco inchide 18 magazine in Polonia

15/02/2018 12:23

Intr-o incercare de eficientizare a activitatii sale comerciale, Tesco va inchide 18 dintre magazinele sale din Polonia. Lista cuprinde magazinele neprofitabile din 17 orase, marea majoritate cu o populatie intre 25-60.000 de locuitori.

Martin Behan, directorul executiv al Tesco Polonia, a declarat: "Decizia de a inchide un magazin nu este niciodata usoara, dar uneori este necesara. Acum, cel mai important lucru pentru noi este sa oferim sprijin angajatilor afectati de schimbari si sa le propunem cat mai multe alternative posibile in magazinele din apropiere. As vrea sa le multumesc personal tuturor colegilor mei din aceste magazine pentru tot ce au facut pentru a avea grija de clientii nostri”.

Decizia va intra in vigoare din luna martie, fiind vizate 18 magazine neprofitabile din orasele Gliwice, Rydultowy, Siemianowice Slaskie, Skoczów, Garwolin, Oswiecim (2 magazine), Ruda Slsska, Lubaczów, Brzeszcze, Knurów, Ustron, Swidnica, Debica, Sroda Wielkopolska, Stalowa Wola, Lódz si Piotrków Trybunalski.


Toate actualitatile