English Romana
SONDAJ

Se va mai intoarce Daniel Cîrstea la carma Profi?

  • Da
  • Nu
  • Da, dar sub un alt actionariat
Ajax Loader

Voteaza daca vrei sa vezi rezultatele!

Taiem si ambalam cu mandrie in Romania!

11/03/2021 11:49

Gratie actualei legislatii U.E. definitia producatorului cade in derizoriu. La ce sa-ti mai pierzi timpul cand banul poate fi facut mult mai usor. In definitiv, niciun Chef adevarat, nu mai sta astazi sa curete ceapa si cartofi ci vine doar la final si aseaza cu migala cireasa pe tort.

Ca sa intelegem mai bine situatia actuala, ne-am oprit asupra unui cascaval lansat recent de un retailer international sub propriul brand privat. Trecem peste absenta oricarei informatii legata de oparirea casului, procedeu obligatoriu atunci cand e vorba de un cascaval adevarat. Consideram ca buyerul de marca privata a analizat atent acest detaliu si, intr-adevar, avem in fata un cascaval. Fabricat in Germania din lapte origine U.E., cascavalul nostru ajunge in tara in calupuri. Evident, orice informatie despre fabrica producatoare apare doar in acte si pe respectivul calup. Odata ajuns pe mana romanilor, calupul este taiat la linie si ambalat frumos, dupa dorinta clientului si sub brandul acestuia. Cum taierea si ambalarea nu sunt la indemana oricui, compania respectiva, in deplin acord cu legislatia U.E., inscriptioneaza pe ambalaj sigla sa. Si uite asa, produsul respectiv, taiat si ambalat cu mandrie in Romania, are unda verde sa plece mai departe, pe terte piete. Inclusiv la export.

 


Toate actualitatile