English Romana
SONDAJ

Se va mai intoarce Daniel Cîrstea la carma Profi?

  • Da
  • Nu
  • Da, dar sub un alt actionariat
Ajax Loader

Voteaza daca vrei sa vezi rezultatele!

Sute de romani inselati la Hornbach. Mastile de protectie, o afacere cu iz balcanic

26/04/2020 19:02

Daca, pentru acoperirea necesitatilor de baza sunteti nevoiti sa dati o fuga pana la primul Hornbach, e bine sa tineti cont de cateva mici si aparent neinsemnate detalii.

Ca membru in Asociatia Marilor Retele Comerciale, lantul de magazine Hornbach este exceptat de la prevederile ordonantelor militare. Nu conteaza ca in interior este plin de lume, totul este in siguranta. Nu cereti lamuriri aidoma unor politisti rupti de lume care nu stiau ce face seful lor. Pe usa de la intrare, asa ca sa vada tot prostul, personalul magazinului a afisat derogarea de la lege semnata chiar de ministrul Vela. Ce este permis lui Jupiter, nu este permis boului.

Trebuie sa stiti ca nu veti fi lasati sa intrati in magazin daca nu aveti masca de protectie. Este o regula interna Hornbach, decizia conducerii fiind afisata in acelasi loc vizibil pentru tot prostul.

Nu aveti masca? Nicio problema. Puteti cumpara direct de la biroul info, situat la intrarea in magazin. Dai banul, iei masca. Aici apare insa prima problema. Masca nu seamana cu cele pe care le stim ci aduce mai degraba cu un element de recuzita ieftina. Pe masca, fix in dreptul gurii, troneaza sigla Hornbach. Asa s-au gandit cei din marketingul Hornbach ca pot sa-si faca reclama ieftina. Nu va uitati la mastile pe care le poarta personalul din magazin. Angajatii Hornbach nu fac reclama, angajatii Hornbach muncesc.

Din moment ce ati intrat in posesia mastii, usile magazinului vi se deschid larg. Intrati linistiti si cumparati cat mai mult. Va simtiti in siguranta...?

 

Dar oare chiar sunteti in siguranta intr-un magazin Hornbach?

Din punctul nostru de vedere, nu. Masca de protectie pe care o cumparati la intrare si fara de care nu sunteti lasati inauntru, nu are niciun efect. Si nu o spunem noi ci o spun chiar cei de la Hornbach. Daca nu ne credeti, cititi va rugam cu atentie ce scrie pe ambalajul produsului: „Masca textila reutilizabila. Material 100% poliester. Se recomanda a se spala si calca la temperatura inalta pentru a se desinfecta, inainte de prima purtare, si dupa fiecare noua purtare.” Ati inteles? Degeaba dati banii pe masca doar ca sa intrati in magazin. Pentru ca masca sa produca un minim efect si sa fiti cat de cat protejati, trebuie sa va intoarceti acasa, sa o spalati bine-bine, apoi sa o calcati la temperatura inalta (cat de inalta?) dupa care reveniti la magazin.

 

Ceea ce se intampla acum la Hornbach, pute. Cu acordul tacit al autoritatilor statului, Hornbach a pus piciorul in prag. Aparent, totul este numai si numai pentru protectia ta, cetateanule. Pentru ca tu, cumparatorule, atunci cand vii la Hornbach, sa nu te imbolnavesti, noi, Hornbach (Romania?) am stabilit niste reguli (minime) de siguranta. De fapt doar una si buna. Nu ai masca, nu intri! Asa ca, tu romanule prost si credul, marca banul. Cat despre calitatea (si eficienta) produsului vandut de Hornbach pe post de element de reclama, pardon, pe post de masca de protectie (?), credem ca sunt suficiente institutii ale statului care pot si ar trebui sa se pronunte. Asta doar daca Hornbach nu mai are cumva prin buzunar si alte derogari semnate de onor ministru’.

 

Nota brandprivat.ro – Sambata, 25 aprilie 2020, orele 16,00 , la Hornbach Berceni. Magazin plin, multi clienti sositi cu copii ca intr-o zi normala de weekend. La ora vizitei noastre, un echipaj de politie sosit in control era scos la tabla, oamenii legii fiind pusi sa citeasca chiar pe usa de la intrare ceea ce seful lor scrisese intr-un acces de minima generozitate. Ne-am cumparat si noi o masca de asa zisa protectie, am dat banul si...am intrat. Ce era sa facem? Cat de protejati am fost pe toata durata vizitei, nu mai conteaza. Bine ca din putinul nostru am reusit sa ne aducem si noi modesta contributie la bunastarea si profitul Hornbach (Romania?). Si mai ceva. Nu incercati sa aflati unde si de cine este produsa masca. Informatiile acestea lipsesc de pe ambalaj. In cazul in care, prin absurd sa spunem, vreo institutie a statului roman va bate la usa Hornbach le sugeram sa verifice codul de bare alocat produsului, cod pe care il pot gasi pe bonul fiscal din imagine.  

 

Va recomandam sa cititi si:

Banala masca, element de diferentiere in Austria. In Romania totul este sub control - 21/04/2020 

 

 


Toate actualitatile