English Romana
SONDAJ

Ce program credeti ca vor avea magazinele moderne, in an centenar, de Ziua Nationala a Romaniei?

  • Program normal
  • Vor fi inchise
  • Nu stiu
Ajax Loader

Voteaza daca vrei sa vezi rezultatele!

Supeco Bals, un magazin modern cu acces direct la canalizarea orasului (galerie foto)    

07/02/2018 16:09

Deschis pe repede inainte, intr-o hala a fostei fabrici de paine trecuta acum in portofoliul VelPitar, magazinul Supeco a pus o presiune pe piata de retail a Balsului, reducand drastic sansele de supravietuire ale comerciantilor locali.

 

Am vizitat si noi unitatea din Bals si nu am fost impresionati. Solutiile gasite de retailer sunt dintre cele mai ieftine, cu finisaje de mantuiala si celule de refrigerare facute din rigips. Si totusi, in toata aceasta butaforie menita sa arunce praf in ochii consumatorilor locali, atentia ne-a fost atrasa de un detaliu minor dar care face din Supeco Bals un magazin unic pe plan national. Ei bine, chiar in mijlocul magazinului, printre rafturile pline ochi cu produse alimentare, troneaza o gura de canal. Sa ne intrebam oare daca cei ce au dat avizul de functionare cunosteau acest amanunt?

 

Nota brandprivat.ro – La momentul vizitei noastre, Supeco Bals propunea un pret aparent fara egal in piata la bautura cu aloe vera. Misterul s-a lamurit insa repede, produsul in cauza avand doar cateva saptamani pana la data expirarii.

 

 

Va recomandam sa cititi si:

Supeco, Lidl si Profi isi vor imparti piata locala la Bals - 09/11/2017

Lidl scoate la vanzare magazinul Bals - 14/12/2016

 

 

 

 


Toate actualitatile