Sunca din piept de curcan. Un produs 100% romanesc, de la Reinert
Ce au facut, ce n-au facut cei de la Reinert dar pana la urma le-a reusit si au gasit carne de curcan romanesc. Bifam asadar un prim produs 100% romanesc in adevaratul sens al cuvantului. Salutand aceasta premiera, ii sugeram producatorului german, naturalizat de ani buni in zona Brasovului, sa nu se opreasca aici si sa-si continue cautarile si pe segmentul carnii de porc. Suntem convinsi ca mai gasim in tara asta carne de porc romanesc, macar cat sa facem o reteta autentica de salam de Sibiu.
Recomandam parintilor mare atentie daca vor sa puna acest produs pe masa copiilor lor. Reinert este un producator care iubeste sarea, dovada si cele 3 procente incluse in reteta de fata. Cum pentru un copil cu varsta intre 4-6 ani doza zilnica recomandata este de maxim 3 g sare, cantitatea din pachet acopera 80% din necesarul sau zilnic.
Nota brandprivat.ro – Reinert Sunca din piept de curcan, feliata, 80g. Produs cu carne din Romania. Ingrediente: 97% piept de curcan (origine Romania), apa, sare, condimente, dextroza, stabilizatori (difosfati de sodiu), antioxidant (ascorbat de sodiu), conservant (nitrit de sodiu). Poate contine urme de telina, mustar, lapte si produse derivate. Produs fara membrana, ambalat in atmosfera protectoare. Valori nutritionale pentru 100g produs: Valoare energetica: 432kj/102 kcal; Grasimi: 1,0g din care acizi grasi saturati: 0,1g; Glucide: 6,0g din care zaharuri: 1,0g; Fibre: 0,5g; Proteine: 17,0g; Sare: 3,0g;