English Romana
SONDAJ

Exista coruptie in retailul modern?

  • Da
  • Nu
  • Nu stiu
Ajax Loader

Voteaza daca vrei sa vezi rezultatele!

Spatiul ocupat de Annabella a fost vandut la licitatia organizata de ANAF pentru recuperarea prejudiciului in dosarul Microsoft

29/08/2017 17:37

Pentru recuperarea prejudiciului din dosarul Microsoft, ANAF a scos la licitatie 6 din cele 14 imobile bucurestene detinute de omul de afaceri Dorin Cocos. Printre active s-a aflat si spatiul comercial din soseaua Stefan cel Mare, nr. 56, spatiu detinut pana la finele lunii iulie de catre societatea comerciala Annabella in baza unui contract de inchiriere. Evaluat la peste 695 mii lei, spatiul a fost adjudecat in final cu 1,62 milioane lei, la licitatie fiind inscrisi 18 ofertanti.

Anterior licitatiei, societatea comerciala Annabella si-a exprimat intentia rezilierii contractului de inchiriere incheiat cu firma lui Dorin Cocos, renuntand astfel la unul dintre cele trei magazine pe care le detinea in capitala.

 

Nota brandprivat.ro – Rezilierea unilaterala a contractului de inchiriere decisa de Annabella confirma intelegerea de fatada existenta intre Mega Image si retailerul valcean. Un scenariu pe care l-am prezentat pe larg in decembrie 2016, intr-un articol rezervat abonatilor brandprivat.ro (aici).  

 

Va recomandam sa cititi si:

Cum sa scoti castanele din foc cu mana altuia. Ale cui jocuri le fac Annabella si Zanfir - 22/12/2016 - articol rezervat abonatilor brandprivat.ro

Annabella renunta la visul bucurestean - 11/08/2017 - articol rezervat abonatilor brandprivat.ro

 

 


Toate actualitatile