English Romana
SONDAJ

Se va mai intoarce Daniel Cîrstea la carma Profi?

  • Da
  • Nu
  • Da, dar sub un alt actionariat
Ajax Loader

Voteaza daca vrei sa vezi rezultatele!

Sfaturi pentru cumpararea martisoarelor  

28/02/2020

Se apropie 1 martie, ziua in care vom darui martisoare. Pentru a oferi un martisor atractiv si placut celor dragi, sfatuim consumatorii sa tina cont de cateva recomandari.

In aceasta perioada, martisoarele se vand peste tot, de la tarabe pana la supermarket-uri, magazine de bijuterii si targuri de cadouri organizate in perioada premergatoare zilelor de 1 si 8 martie. Conteaza foarte mult de unde alegem martisoarele mai ales daca optam pentru ultima noutate in materie: martisoarele dulci, din ciocolata. Fiind vorba de un produs alimentar e de dorit ca achizitia sa fie facuta dintr-un magazin autorizat, ca o dovada suplimentara de siguranta. Chiar si asa, la achizitie va recomandam sa verificati urmatoarele:

  • Martisorul de ciocolata sa fie in termenul de valabilitate si intr-o stare perfecta.
  • Verificati in magazin daca produsul a fost pastrat la temperatura recomandata de producator.

Daca ati bifat aceste doua puncte, nu va grabiti sa puneti martisorul in cos. Este extrem de important sa stiti cat mai multe date despre persoana careia vreti sa il oferiti. Asigurati-va asadar ca persoana care va primi martisorul

  • nu este alergica la lapte, gluten, soia, arahide sau alte fructe cu coaja lemnoasa. Pe verso-ul ambalajului trebuie sa fie trecuta obligatoriu lista de alergeni.
  • nu tine dieta sau regim alimentar. Martisorul fiind bogat in calorii, gestul dvs. poate fi interpretat pe dos.
  • nu tine post. Stiind ca Postul Pastelui incepe de luni, 2 martie, daca persoana intentioneaza sa tina post ar fi de dorit ca martisorul sa fie consumat pana la finalul zilei de 1 martie pentru a putea respecta perioada de post.
  • nu este o persoana cu suflet cald. Cum temperatura corpului este superioara temperaturii de pastrare recomandata de producator, pastrarea martisorului in piept pentru o perioada de cateva zile poate afecta iremediabil calitatea produsului.

Suntem convinsi ca inarmati cu toate aceste informatii importante veti face alegerea potrivita iar ziua de 1 Martie va fi pentru dvs. o zi cu totul si cu totul speciala.

 

 


Toate actualitatile