English Romana
SONDAJ

Se va mai intoarce Daniel Cîrstea la carma Profi?

  • Da
  • Nu
  • Da, dar sub un alt actionariat
Ajax Loader

Voteaza daca vrei sa vezi rezultatele!

Selgros intra pe outdoor cu brandul propriu

18/06/2012 11:10

Prin strategia sa comerciala, Selgros propune o abordare diferita a brandurilor private. Oficial, retailerul nu a confirmat existenta unui brand privat ci doar a unor marci exclusive, pentru diferite categorii de produse. Totusi, din ce in ce mai multe articole sub brandul privat Selgros incep sa se regaseasca in sortimentatia acestuia, dintre care unele provenite chiar din productia proprie.

Lansata anul trecut, linia de produse din carne dedicata special iubitorilor de grill, a fost un adevarat sucess. Beneficiind de ambalaje speciale, personalizate, articolele "Grill Family Pack" propuneau un gramaj familial pentru diferite combinatii de carne si produse din carne. Pachetele, active in sortimentatia Selgros pe toata durata sezonului estival, au fost sustinute in premiera prin diferite promotii incrucisate alaturi de branduri nationale. Orkla Foods sau Bergenbier s-au numarat atunci printre companiile care au sustinut prin produse proprii acordate gratuit, articolele Selgros.

Apropierea sezonului estival a dus la redeschiderea articolelor in toate magazinele Selgros. In plus sortimentatia a fost imbogatita, fiind incluse noi pachete cu produse din carne marinata. Retailerul si-a facut deja din raionul de carne, bazat pe productia proprie, un raion strategic, menit sa atraga revanzatori dar si consumatori persoane fizice. Produsele realizate aici se bucura de apreciere unanima iar mititeii marca Selgros sunt in topul vanzarilor.

Nu este de mirare ca in strategia sa de marketing retailerul a inclus pentru acest sezon si promovarea articolelor "Selgros Grill Family Pack" printr-o campanie outdoor derulata in toate orasele unde exista magazine Selgros. Si pentru ca vara abia a inceput, este posibil ca in lunile ce urmeaza sa avem noi surprize promotionale pe aceste articole.

 

Despre promotiile incrucisate derulate de Selgros va recomandam sa cititi:

Promotiile incrucisate - 21.10.2011

 

 

 

 

 

 

 


Toate actualitatile