English Romana
SONDAJ

Se va mai intoarce Daniel Cîrstea la carma Profi?

  • Da
  • Nu
  • Da, dar sub un alt actionariat
Ajax Loader

Voteaza daca vrei sa vezi rezultatele!

Se va mai intoarce Daniel Cirstea la carma Profi?

30/01/2020 19:02

Daca ar fi sa dam crezare comunicatului de presa* trimis astazi de PR-ul Profi si preluat ad litteram de presa pretins de specialitate, de la sediul din Timisoara viata se vede in roz. 

Ce daca sunt datorii cat casa ce nu pot fi acoperite din stocul de marfa. 

Ce daca retailerul este pe pierdere. 

Ce daca modelul Profi seamana tot mai mult cu Caritasul clujean. 

Expansiunea, doar asta (mai) conteaza. 

Extrem de multumiti de munca depusa, fostul si actualul director se gratuleaza reciproc, visand, fiecare in stilul lui, la noi succese. Cat despre timpul liber pe care actualul director a decis asa, tam-nesam sa si-l ia, lasand carma celui mai extins retailer pe mana predecesorului sau, ne hazardam la un pronostic: omul nostru se va intoarce in Profi dar sub un cu totul alt actionariat. 

Pentru Profi, in actuala structura, a inceput numaratoarea inversa. 

 

Legat de acest exit a la Putin, Va invitam stimati cititori sa participati la sondajul nostru si sa raspundeti pe pagina brandprivat.ro, la intrebarea:

Se va mai intoarce Daniel Cirstea la carma Profi? 

 

Va recomandam sa cititi si:

Maurul si-a facut datoria, Maurul poate sa plece...  - 28/01/2020 – articol rezervat abonatilor

 

 

Nota brandprivat.ro - Redam alaturat, integral, comunicatul de presa transmis de Profi: 

 

PAWEL MUSIAL NUMIT DIRECTOR GENERAL IN EXERCITIU LA PROFI

Timisoara, 30 ianuarie, 2020 – Pawel Musial, Presedinte Executiv PROFI, a fost numit Director General in exercitiu al companiei, cu incepere de la 3 februarie 2020. Pawel a mai detinut functia de Director General al PROFI din 2010 pana in 2015.

Actualul Director General, Daniel Cîrstea, va lua o scurta pauza si va reveni in PROFI ulterior. Pe timpul interimatului, Pawel Musial va prelua rolul de Director General in exercitiu.

“A fost o placere si o onoare sa lucrez cu echipa si sa conduc extraordinara crestere a retelei PROFI din ultimii ani. A fost o perioada foarte incitanta si totodata foarte aglomerata in ce ma priveste iar, pentru a-mi reincarca bateriile, am decis sa imi iau putin timp liber. Voi reveni in PROFI cu mai multa energie pentru a contribui mai departe la succesul companiei,” a declarat Daniel Cîrstea.

“Îl felicit pe Daniel pentru ca a condus cu succes compania in ultimii patru ani si ma bucur ca voi continua munca pe care am inceput-o impreuna in 2010. Vom continua sa oferim consumatorilor din România cea mai buna valoare si experienta de cumparare, vom extinde si mai mult reteaua si o vom ajuta sa isi concretizeze potentialul,” a afirmat Pawel Musial.

 

Despre PROFI:

Cu aproape 1,200 de magazine si peste 17,000 de angajati, PROFI este reteaua de retail cu cea mai mare acoperire geografica, recunoscuta ca cel mai mare angajator din România.

 

 


Toate actualitatile