English Romana
SONDAJ

Se va mai intoarce Daniel Cîrstea la carma Profi?

  • Da
  • Nu
  • Da, dar sub un alt actionariat
Ajax Loader

Voteaza daca vrei sa vezi rezultatele!

Se deschide primul magazin Mega Image din Timisoara

17/06/2018 20:42

Dupa o lunga perioada de asteptare, primul supermarket Mega Image din Timisoara este gata. Locat chiar in fata hyperului Kaufland din calea Sagului, magazinul beneficiaza de o constructie noua, ridicata de la zero in curtea fostei societati comerciale Roxette dar si de un magazin Pepco, alipit strategic chiar pe fatada dinspre Kaufland. Va fi un magazin cu doua intrari, prima direct din strada care ii desparte de vecinii de la Kaufland (strada Doctor Pavel Vasici Ungureanu - fosta Prislop) si o a doua din curtea interioara, accesul in aceasta fiind din bd. 16 Decembrie 1989, nr 71 (fosta Calea Sagului). Asadar doua intrari-iesiri, ambele dotate cu case de marcat (4 si respectiv 3) plus o parcare proprie in curtea din spate.

Catalogul special pregatit pentru deschiderea din 21 iunie lasa sa se intrevada o parte din strategia comerciala, accentul in cazul magazinului Timisoara – Sagului cazand nu pe preturi ci pe o diferentiere fata de concurenta bazata pe originea romaneasca a produselor proprii, gusturi exotice - gourmet si, nu in ultimul rand, stil de viata sanatos si echilibrat. In aceste conditii este interesant de vazut daca rivalii acum de la Kaufland vor onora evenimentul cu celebra lor „Noapte alba” sau vor sta linistiti, bucurosi ca au in sfarsit la cine sa isi raporteze preturile.

 

Nota brandprivat.ro - „Dupa Brasov, Giurgiu, Constanta, Ploiesti si Targoviste, inceputul verii aduce locuitorilor orasului de pe malurile Begai primul magazin Mega Image”. Asa isi incepe retailerul prezentarea in fata timisorenilor, uitand insa sa precizeze ca de aproape un an se afla prezent si in Cluj. Sa fie oare mai importanta pentru timisoreni prezenta bannerelor Mega Image in orase precum Giurgiu sau Targoviste decat in capitala Ardealului?

 

 

Va recomandam sa cititi si:

Implicatiile unor deschideri strategice. Leul belgian ajunge in Banat (galerie foto) - 06/03/2018 articol rezervat abonatilor


Toate actualitatile