English Romana
SONDAJ

Se va mai intoarce Daniel Cîrstea la carma Profi?

  • Da
  • Nu
  • Da, dar sub un alt actionariat
Ajax Loader

Voteaza daca vrei sa vezi rezultatele!

Se cauta un profil de consumator         

27/11/2019 15:29

Cu un buyer nou la carma departamentului de marca privata, Rewe Romania isi da frau liber imaginatiei si... inoveaza. Noua linie de bauturi racoritoare carbogazoase lansata recent sub brandul UAuu! surprinde nu doar prin mixurile inedite ci si prin curajul cu care buyerul ataca o categorie dominata copios de doua multinationale extrem de puternice. Conotatia celor doua branduri internationale asociata cu snobismul romanului consumator de branduri face ca orice inovatie venita din alta tabara sa aiba din start sanse minime de succes. Dezvoltarea unor branduri private se face insa pe cu totul alte criterii si, nu este exclus ca scenariul gandit de cei de la Penny Market sa vizeze in acest caz un cu totul alt target. Ca de exemplu un nou tip de consumator.

In ce ne priveste am fi curiosi sa aflam care este profilul consumatorului dispus ca pentru aproximativ aceeasi suma de bani sa renunte la o cola rece si sa aleaga o bautura racoritoare carbogazoasa cu aroma de vata de zahar. Sau cu aroma de magnolie...

Nota brandprivat.ro – Linia de bauturi racoritoaare carbogazoase lansata de Penny Market sub brandul privat UAuu! contine urmatoarele produse:

  • UAuu! Bautura racoritoare carbogazoasa cu aroma de ghimbir, 500ml;
  • UAuu! Bautura racoritoare carbogazoasa cu suc de mere si aroma de vata de zahar, 500ml;
  • UAuu! Bautura racoritoare carbogazoasa cu vitamine si aroma de magnolie, 500ml;
  • UAuu! Bautura racoritoare carbogazoasa cu vitamine si aroma de menta, 500ml;

Toate cele patru articole sunt produse in Romania, pretul de raft fiind unic: 1,99 lei.

 

 


Toate actualitatile