English Romana
SONDAJ

Se va mai intoarce Daniel Cîrstea la carma Profi?

  • Da
  • Nu
  • Da, dar sub un alt actionariat
Ajax Loader

Voteaza daca vrei sa vezi rezultatele!

Se cauta carne de porc romanesc

04/11/2020 07:32

Aflam cu ocazia Zilei Nationale a Salamului de Sibiu ca in piata a aparut un nou trend, cifrele realizate pe salamul feliat fiind in crestere. Cu acest prilej, reprezentatii Asociatiei Producatorilor de Salam de Sibiu au iestit la rampa cu o declaratie interesanta. Citam „brandurile trebuie sa aiba in spate vizionari, brandurile duc mai departe visul unui om sau a unei echipe.” 

Cum productia nationala de salam de Sibiu nu depaseste anual 3.000 tone, avem o intrebare pentru vizionarii care gandesc strategia salamului de Sibiu: pe cand un salam de Sibiu din carne de porc romanesc? E adevarat, am pierdut ocazia sa bifam in anul centenar un prim salam de Sibiu numai si numai cu carne de porc romanesc dar timpul nu s-a oprit in loc. Nu credem ca este chiar atat de greu sa gasesti intr-o tara ca Romania, intr-un an, 3.000 tone carne de porc romanesc. Iar daca provocarea este prea grea, poate lanturile de retail gasesc aici o oportunitate. Asta ca tot e plina piata de produse realizate de firme romanesti sub branduri private ce se pretind ancorate in realitatea autohtona.


Toate actualitatile