English Romana
SONDAJ

Exista coruptie in retailul modern?

  • Da
  • Nu
  • Nu stiu
Ajax Loader

Voteaza daca vrei sa vezi rezultatele!

Schimbari la varf in fruntea Carrefour Romania dupa vizita lui Alexandre Bompard

23/11/2017 12:23

Recenta vizita a CEO-ului Carrefour in Romania incepe sa produca efecte. Schimbarile la varf operate in managementul local vizeaza deocamdata departamentele de marketing si comercial, ambele urmand a avea noi directori incepand cu data de 1 decembrie. Se confirma astfel ceea ce anticipam in materialul publicat chiar in dimineata sosirii lui Alexandre Bompard in Romania:

„...Carrefour (n.a.-Romania) pare sa nu fie interesat sa formeze un nou comportament de client, convins se pare ca e mai profitabil sa pui zone rosii la intrarea in magazine si sa faci plasari la berea la PET... Inovatiile lipsesc cu desavarsire iar lansarea unor noi produse din intern este si ea trecuta pe linie moarta.

In ce ne priveste speram ca odata cu sosirea lui Alexandre Bompard, Grupul Carrefour sa redevina acel deschizator de drumuri, imprimand trenduri la nivel global. Cat despre Romania, meritam mai mult din partea francezilor. Avem nevoie de o cu totul alta abordare si comunicare. Epoca preturilor soc si a reclamelor citite de aceleasi voci isterice pe posturile Tv a apus. Vrem culoare, vrem inovatie. Vrem sa vedem un retailer ancorat cu adevarat in mileniul actual”. 

Misiunea lui Alexandre Bompard in fruntea Grupului Carrefour nu este deloc usoara, noul CEO urmarind eficienta si profitabilitate nu doar la nivelul Hexagonului ci si la nivelul tarilor mai mici. Sunt directii discutate deja cu conducerea locala, vizita in Romania confirmand astfel inceputul unei schimbari radicale in strategia francezilor pentru tara noastra.  

 

 

Va recomandam sa cititi si:

Programul vizitei lui Alexandre Bompard in Romania si posibilele efecte in strategia subsidiarei locale Carrefour  - 15/11/2017 – articol rezervat abonatilor brandprivat.ro

Bienvenue, Monsieur Bompard! CEO-ul Carrefour incepe astazi prima sa vizita in Romania - 15/11/2017

 

 

 


Toate actualitatile