English Romana
SONDAJ

Se va mai intoarce Daniel Cîrstea la carma Profi?

  • Da
  • Nu
  • Da, dar sub un alt actionariat
Ajax Loader

Voteaza daca vrei sa vezi rezultatele!

Saptamana Mexicana la Lidl 

26/04/2012 07:04

Lidl continua seria actiunilor promotionale dedicate bucatariilor nationale, cu o saptamana speciala, axata pe bucataria mexicana. Actiunea va incepe de luni, 30 aprilie si va avea in centrul sau brandul privat El Tequito, un brand sub care retailerul a dezvoltat produse specific mexicane. Pe langa acesta vor intra in promotie si cateva produse ce pot fi asociate in diferite retete, sub brandurile Mikado (condiment), Freshona (conserve de porumb sau ardei iuti), Kania (ready meal pe baza de orez in stil mexican), Icefield (mix mexican congelat) sau Campo Largo (fasole Kidney).

Impatimitii mancarurilor picante pot savura diverse retete de chili con carne, burrito, pizza chili con carne, taco, fasole mexicana, tacos, tortilla sau diferite sosuri salsa numai bune pentru chipsurile tortilla. Iar la final, regalul culinar poate fi asezonat cu o bere rece cu aroma de tequila, lamaie si lime, sau de ce nu chiar cu o tequila pura. Alaturi de acestea regasim si doua oferte nealcolice: suc de rosii iute sau un suc de mere dulci si lamai verzi, cu samburi de cactus.

 

Saptamana Mexicana Lidl este a cincea actiune specifica, dupa cele dedicate bucatariilor asiatice, americana, germana si scandinava.

 

 

Despre saptamanile Lidl, dedicate bucatariilor nationale, va recomandam sa cititi si:

Savoarea Asiei in brandurile private - 30.01.2012

Saptamana americana la Lidl - 21.02.2012

Lidl - Saptamana scandinava - 12.03.2012

Produse cu o mare valoare adaugata, in Saptamana Germana Lidl - 12.04.2012

Saptamana Asiatica Lidl la a doua editie - 20.04.2012

 

 


Toate actualitatile