English Romana
SONDAJ

Se va mai intoarce Daniel Cîrstea la carma Profi?

  • Da
  • Nu
  • Da, dar sub un alt actionariat
Ajax Loader

Voteaza daca vrei sa vezi rezultatele!

Salata de humus Carrefour contaminata cu bacteria Listeria monocytogenes. Retailerul retrage produsul din piata

07/10/2018 16:23

Carrefour Romania retrage din piata salata de humus sub brandul propriu Carrefour, produsul fiind contaminat cu bacteria Listeria monocytogenes. Decizia de retragere este valabila pentru ambalarea de 250g, cod EAN 5941850531175 fiind vizat intreg lotul de productie 264/DLC 06.10.2018.

Carrefour „... recomanda persoanelor care detin produse din lotul descris mai sus sa nu le consume, ci sa le distruga sau sa le aduca inapoi in magazinele de unde le-au cumparat. Contravaloarea produselor va fi returnata, fara a fi necesara prezentarea bonului fiscal. Persoanele care au consumat produsul si care prezinta febra simpla sau insotita de dureri de cap sunt rugate sa consulte medicul si sa raporteze acest consum. Femeile gravide, persoanele imunosupresoare, precum si cele in varsta trebuie sa acorde atentie deosebita acestor simptome. Aceste simptome pot sugera listerioza, boala potential grava, cu un timp de incubatie de pana la opt saptamani”.

Salata de humus sub brandul privat Carrefour este produsa pentru Carrefour Romania de compania Via Trend SRL din comuna Ganeasa, judetul Ilfov.

 

 

 


Toate actualitatile