English Romana
SONDAJ

Se va mai intoarce Daniel Cîrstea la carma Profi?

  • Da
  • Nu
  • Da, dar sub un alt actionariat
Ajax Loader

Voteaza daca vrei sa vezi rezultatele!

STAI TREAZ! Unde mai putem iesi dupa ora 24,00?

17/08/2020 19:19

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a adoptat in cursul zile de azi (luni, 17 august 2020), Hotararea nr. 42, prin care a extins lista judetelor unde se limiteaza programul barurilor, teraselor si al salilor de jocuri. Practic, programul de lucru cu publicul nu poate depasi orele 24,00, ultima comanda putand fi preluata cel tarziu la orele 23,00. Asadar, lucrurile sunt clare. La miezul noptii, au, n-au treaba, operatorii din HoReCa trag oblonul.

 

Ce facem in aceste conditii? Unde mergem? Raspunsul este simplu: la nani. Exista insa, si nu trebuie sa va mire, si o exceptie. Ei bine, daca aveti norocul sa fiti in noaptea de 19 spre 20 august in Targoviste, va garantam o experienta unica, mai ales acum in timp de pandemie si cu starea de alerta prelungita a nu stim cata oara. Nu, nu trebuie sa va faceti griji, la ora respectiva covidasii au alte planuri. In plus, locul e sigur, doar ne-a spus-o si onor ministru’ de interne. Tot ce trebuie sa faceti este sa fiti prezent, cu catel si purcel, la orele 23,00 trecute fix, la usa la Kaufland. Luati-va sacose, iar daca sunteti cu masina, e bine sa aveti portbagajul gol. Aaa, sa nu uitam, luati-va si bani. Cati? Cam toata suma pe care ati pus-o deoparte, la saltea, pentru deschiderea hyperului Carrefour. Nu, nu va speriati. Mai bine ii lasati pe toti la Kaufland decat sa mai bateti drumul pana la Carrefour. Iar daca intamplator, aveti timp sa mai faceti prin magazin si filmulete sau fotografii, puteti sa ni le trimiteti. Le vom publica intru slava marilor retaileri care nu pierd niciun prilej sa ne faca sa ne simtim cu adevarat mandri ca suntem romani.

 

Nota brandprivat.ro – Operatiunea STAI TREAZ (echivalenta zicalei romanesti „sa moara si capra vecinului”) este organizata de Kaufland Romania in avanpremiera deschiderii hyperului Carrefour Targoviste si se va desfasura in magazinul Kaufland din fosta cetate de scaun a Tarii Romanesti, in noaptea de 19 spre 20 august, intre orele 23,00 – 03,00.

Precizam ca judetul Dambovita este considerat ca fiind unul dintre judetele Romaniei din zona rosie privind riscul de infectare cu noul COVID-19. Potrivit Ministerului Afacerilor Externe (MAE), prezenta unui judet in zona rosie presupune pentru locuitorii acestuia restrictii de calatorie in unele state europene.

Surprinzator, chiar tara de origine a celor de la Kaufland, Germania, a inclus in urma cu cateva zile judetul Dambovita pe lista zonelor de risc din Romania in contextul epidemiei de COVID-19.

 

 

 

 

 


Toate actualitatile