English Romana
SONDAJ

Se va mai intoarce Daniel Cîrstea la carma Profi?

  • Da
  • Nu
  • Da, dar sub un alt actionariat
Ajax Loader

Voteaza daca vrei sa vezi rezultatele!

Romania, colacul de salvare pentru produsele Hochland Polonia

05/01/2021 18:07

Ajuns in retailul modern pe final de decembrie, pachetul cu crema de branza proaspata Hochland (4x30g) nu face parte din lansarile anului 2020, acestea fiind amanate din cauza pandemiei. Importul este mai degraba un ajutor in lichidarea unor stocuri, ajutor oferit de Hochland Romania subsidiarei poloneze. De altfel produsul a fost cosmetizat usor pentru piata romaneasca, una dintre alveole avand supraetichetare in limba romana. In final, operatiunile suplimentare plus transportul din Polonia au avut un impact asupra pretului final, acesta fiind usor peste cel practicat in Polonia.

 

 

Cat despre reteta, desi vorbim de o crema de branza „proaspata”, produsul are in componenta aroma naturala(!) dar si guma de carruba si guma de guar cu rol de agenti de ingrosare.

Hochland Crema de branza proaspata 4x30g contine urmatoarele ingrediente: „branza proaspata de vaca (61%), proteine din lapte, lapte praf degresat, aroma naturala (contine lapte), sare, agenti de ingrosare: guma de carruba si guma de guar, corector de aciditate: acid citric. Informatii nutritionale (continut la 100g produs): valoare energetica 900kj218kcal; grasimi: 20,0g – din care acizi grasi saturati 13,0g; glucide 3,0g – din care zaharuri 3,0g; proteine: 6,4g; sare 0,7g;”

 

 

 

 


Toate actualitatile