English Romana
SONDAJ

Se va mai intoarce Daniel Cîrstea la carma Profi?

  • Da
  • Nu
  • Da, dar sub un alt actionariat
Ajax Loader

Voteaza daca vrei sa vezi rezultatele!

Richard Wallace, IGD - "In urmatorii ani vor fi peste 3 miliarde de utilizatori ai Internetului" 

23/05/2012 07:35

Richard Wallace, business analyst in cadrul IGD a sustinut in cadrul seminarului organizat la PLMA o interesanta prezentare axata pe comertul online si pe imensele oportunitati ce se deschid in fata brandurilor private.

 

"Omenirea se indreapta catre online" are la baza o realitate a zilelor noastre: explozia internetului a condus catre o crestere continua a utilizatorilor. Potrivit lui Richard Wallace, "in urmatorii ani numarul acestora va depasi la nivel mondial, pragul de trei miliarde". Regasim aici cresteri constante in toate categoriile profesionale si sociale, indiferent de pragul de varsta al acestora. O evolutie spectaculoasa care conduce la schimbari radicale in perceptia consumatorilor, dar si in modul acestora de a-si dedica timpul cumparaturilor.

Studiul realizat de IGD dezvaluie un amanunt important asupra profilului utilizatorilor de smartphone-uri. La intrebarea "cati dintre acestia sunt interesati sa utilizeze smartphone-ul pentru cumparaturi online?", 34% s-au declarat total neinteresati. Doar 2% dintre repondenti utilizeza frecvent aceasta facilitate, in timp ce 8% o utilizeaza arareori. Surprinde insa numarul mare al celor ce se arata interesati de aceasta facilitate. Practic, 56% dintre cei intervievati s-au aratat interesati in conditiile in care 23% dintre acestia nu dispun inca de un smartphone.

 

Mai multe detalii despre interesantul studiul IGD si despre tendintele ce survin din dezvoltarea actuala a comertului online vom publica in cursul zilei de luni, 28 mai.

Florin Frasineanu


Toate actualitatile