English Romana
SONDAJ

Se va mai intoarce Daniel Cîrstea la carma Profi?

  • Da
  • Nu
  • Da, dar sub un alt actionariat
Ajax Loader

Voteaza daca vrei sa vezi rezultatele!

Retail smile! 

23/03/2012 13:57

Inauguram astazi o noua rubrica. O rubrica prin care incercam sa va aducem un zambet si sa va oferim un scurt moment de destindere. Uneori, ritmul extrem de trepidant la care ne supunem aproape zilnic, singuri si constienti, ne cere parca un astfel de binemeritat moment. Un zambet nu strica niciodata nimanui, cu atat mai mult cu cat mai indulceste sau atenueaza posibilele riduri de expresie.

Va invitam sa savurati din plin acest moment si sa va readuceti oricand aminte cu placere de el. Iar daca in drumurile voastre, prin retailul modern sau traditional, regasiti situatii care va fac sa zambiti, nu ezitati: imortalizati-le cu aparatul foto sau telefonul mobil si trimiteti-le pe adresa noastra. Le vom publica cu placere si vom zambi alaturi de voi.

Va dorim o zi minunata!

 

 

 

Lidl in varianta araba

Nu, nu va ganditi ca celebrul retailer german si-a deschis vreo filiala in orasele Egiptului sau ca peste noapte sortimentatia listata in categoria bauturilor carbogazoase intr-un discounter poate contine simultan doua dintre cele mai mari branduri internationale. Intr-o tara in care copy paste este sport national, astfel de exemple nu pot decat sa ne starneasca un zambet.

Have a nice day!

 

 
 
 
 
 
 

Toate actualitatile