English Romana
SONDAJ

Se va mai intoarce Daniel Cîrstea la carma Profi?

  • Da
  • Nu
  • Da, dar sub un alt actionariat
Ajax Loader

Voteaza daca vrei sa vezi rezultatele!

Record de viteza in expansiunea bannerului Auchan        

15/07/2019 08:33

Dupa aproape doi ani de la anuntul intrarii sale in centrul comercial Bucur-Obor cu formatul de supermarket, Auchan reuseste (in sfarsit!) sa-si puna firma pe fatada cladirii. Mai precis deasupra intrarii in fostul Mc, loc de intalnire poate la fel de celebru ca ceasul de la Universitate.

Arborarea bannerului Auchan nu inseamna ca lucrarile sunt pe ultima suta si ca magazinul se va deschide in urmatoarele zile sau saptamani. Deocamdata totul este tinut la secret. Se stie doar ca in august 2017 oficialii Auchan anuntau cu surle si trambite iminenta deschidere a unui supermarket in cadrul respectivului centru comercial pe o suprafata de aproximativ 2300 m². Cum spatiul fostului Mc este mult mai mic este interesant de vazut ce solutie vor alege cei de la Auchan pentru viitorul lor magazin. Deocamdata timpul curge, deschiderea de la Bucur-Obor fiind de departe un record national la capitolul viteza de expansiune. Un record care mai poate fi doborat doar de supermarketurile Mega Image Brotacei si Market Traian, ambele proiecte aflate in pregatire inca de la finalul anului 2017.

 

Nota brandprivat.ro – Asteptata deschidere Auchan Bucur Obor a inceput sa produca deja efecte la nivelul pietei locale, concurenta incercand sa-si securizeze prezenta in zona. Revenim pe larg in cursul zilei.

 

 


Toate actualitatile