English Romana
SONDAJ

Se va mai intoarce Daniel Cîrstea la carma Profi?

  • Da
  • Nu
  • Da, dar sub un alt actionariat
Ajax Loader

Voteaza daca vrei sa vezi rezultatele!

Real Quality File de hering in sos tomat

23/05/2013 16:53

Iesirea Real de pe piata romaneasca va duce la disparitia unor produse brand privat cu o mare valoare adaugata. Vorbim aici in special de brandurile Real Quality si Real Bio in a caror sortimentatie am regasit nu de putine ori produse excelente si totodata unice.

Este si cazul articolului de fata, parte dintr-o linie de trei conserve de peste certificata MSC si fabricata in Germania pentru hypermarketurile Real. A fost unul dintre putinele articole brand privat aflate pe piata romaneasca, sub sigla MSC.

 

Certificarea Marine Stewardship Council (MSC)

La nivel mondial Marine Stewardship Council reprezinta o organizatie independenta, non-profit, care stabileste standarde pentru pescuitul durabil. Companiile producatoare certificate de catre expertii organizatiei, au dreptul sa afiseze pe produsele lor sigla MSC, ca o dovada ca toate etapele pescuitului au fost facute cu respectarea standardelor de mediu si in deplina transparenta, iar produsele pot fi urmarite, inapoi prin intermediul lantului de aprovizionare.

 

Nota brandprivat.ro - Real Quality File de hering in sos tomat 200g continea hering pescuit in zonele FAO27 (Atlanticul de nord est) si FAO21 (Atlanticul de nord vest).

 

 


Toate actualitatile