English Romana
SONDAJ

Exista coruptie in retailul modern?

  • Da
  • Nu
  • Nu stiu
Ajax Loader

Voteaza daca vrei sa vezi rezultatele!

Promotie in Lidl Olanda la bere Timisoreana

01/08/2017 19:38

Berea Timisoreana a ajuns si pe rafturile magazinelor olandeze, intr-o actiune tematica initiata de Lidl Romania pe produse autohtone. Cantitatile alocate fiecarui magazin au fost nesemnificative. Nici vorba de paleti, ci cateva baxuri acolo, mai mult pentru testarea pietei. Pretul a fost corelat cu cel a berilor sub brand propriu, retailerul mizand odata in plus pe nivelul psihologic.

 

Desigur, includerea brandului Timisoreana pe lista produselor de export putea fi facuta si de compania producatoare, o multinationala cu traditie pe piata europeana a berii. Nu a fost sa fie, initiativa venind iata, de la un retailer. Din pacate, aparitia unui brand de producator pe lista exporturilor Lidl Romania, lasa sa se intrevada forta scazuta a producatorilor romani de brand privat, incapabili sa sustina prin volume actiuni tematice de anvergura, chiar si in abordari de tip in-out.

 

Foto: Razvan Bond

 

Nota brandprivat.ro – O promotie similara pe berea Timisoreana s-a derulat si in magazinele Lidl din Regatul Unit, pretul de raft fiind £1.30.

 

 


Toate actualitatile