English Romana
SONDAJ

Se va mai intoarce Daniel Cîrstea la carma Profi?

  • Da
  • Nu
  • Da, dar sub un alt actionariat
Ajax Loader

Voteaza daca vrei sa vezi rezultatele!

Promotia cu tigai ajunge si la Altex          

21/11/2019 12:29

Tigaia, celebra tigaie care a intrat in folcorul urban asociata invariabil cu orice deschidere de mare magazin, revine in centrul atentiei. Meritul apartine celor din marketingul Altex care au considerat ca e musai sa scoti o tigaie la inaintare daca vrei ca romanii sa-ti mai treaca pragul. E adevarat, tigaia este una Tefal, dar tot tigaie ramane. Stim, suna ciudat sa vezi o deschidere de magazin Altex cu o promotie de pret la tigai, dar pana la urma trebuie sa ne obisnuim. In definitiv, banala tigaie poate fi vanduta oriunde. Chiar si intr-un magazin de electronice si electrocasnice.

Promotia organizata de Altex la deschiderea noului sau magazin din Zalau ne-a permis cateva concluzii interesante. Trei la numar:

Altex, retailerul care se lauda ca daca gasesti in alta parte mai ieftin iti da de nu mai stim cate ori diferenta, stie sa faca bani. Dovada si marja enorma. Cele 70 procente reducere, conduc spre un adaos incredibil de peste 300%. Chiar si asa, nu avem convingerea ca pretul promo (29,90 lei) nu mai are si el alte cateva (zeci?) (de) procente in spate.

La asa un adaos, cumparatorul mai are totusi o consolare: tigaia poate fi luata in rate. Chiar si la pret promo.

Cat despre stocul de tigai (Tefal) pus la bataie, va lasam pe Dumneavoastra sa apreciati daca cele 300 de bucati sunt sau nu pe masura unui retailer de talia Altex.

 

 

 


Toate actualitatile