English Romana
SONDAJ

Se va mai intoarce Daniel Cîrstea la carma Profi?

  • Da
  • Nu
  • Da, dar sub un alt actionariat
Ajax Loader

Voteaza daca vrei sa vezi rezultatele!

Profi, retailerul cu cele mai mari datorii opereaza schimbari la nivelul echipei de management financiar

03/03/2021 11:49

Aparent fara nicio legatura cu restantele la plata, Profi, retailerul cu cele mai mari datorii din comertul modern, anunta schimbari la nivelul echipei sale de management financiar. Comunicatul de presa nu ne ofera prea multe detalii. Se vorbeste despre o eficientizare a businessului dar si despre planuri de dezvoltare din perspectiva financiara. Cum nu credem in coincidente, ne limitam sa publicam integral comunicatul de presa, lasand concluziile la latitudinea cititorilor nostri.

 

COMUNICAT DE PRESA 

MARTIE DEBUTEAZA CU NOI NUMIRI LA PROFI

Timisoara, 3 martie 2021 - Luna martie debuteaza cu marirea echipei de management financiar a retelei de magazine Profi. Dumitru Dragomir, pana acum Director financiar, a preluat functia de Vicepresedinte, Director de eficienta afacerii, pozitie din care va reprezenta compania în relatiile cu principalii sai parteneri si colaboratori, gestionand totodata din perspectiva financiara planurile de dezvoltare.

“Voi avea o privire mai larga asupra organizatiei noastre, cu accent pe zonele de eficientizare a businessului, iar contributiile mele vor determina in mai mare masura  ratiunile care stau la baza diverselor actiuni pe care le intreprindem,” a declarat Dumitru Dragomir.

Dumitru va participa in acelasi timp si la inductia lui Andrei Bica, noul Director Financiar al retelei. Acesta vine cu peste 20 de ani de experienta financiara relevanta, lucrand anterior ca Deputy CFO la Telekom si Director Finance Business Partnering la Vodafone. Pe langa cunostintele din industria telecomunicatiilor, Andrei Bica aduce cu sine si o experienta solida in retail-ul alimentar avand in vedere rolul pe care l-a jucat ca Head of Finance & Accounting la METRO.

“Sunt curios din fire si vreau sa aflu cat mai multe despre insighturile businessului Profi. Ceea ce m-a determinat sa ma alatur acestei echipe este cresterea extraordinara care a dus reteaua pe o pozitie de lider in domeniu, asa ca ma bucur ca pot contribui la dezvolvarea ei in perioada urmatoare.

 

Cu mai mult de 1400 de magazine in peste 600 de localitati si aproape 22000 de angajati, Profi este reteaua de retail modern cu cea mai mare acoperire geografica si cel mai mare numar de magazine din Romania.

 

 

Va recomandam sa cititi si:

Datoriile, un subiect tabu pentru managerii Profi. Cum poti sa-ti construiesti expansiunea pe banii altora - 02/02/2021

Profi, un mar frumos pe dinafara dar putred in interior. In spatele unor cifre cosmetizate se ascunde un nivel de indatorare fara precedent - 02/10/2018 

 


Toate actualitatile