English Romana
SONDAJ

Se va mai intoarce Daniel Cîrstea la carma Profi?

  • Da
  • Nu
  • Da, dar sub un alt actionariat
Ajax Loader

Voteaza daca vrei sa vezi rezultatele!

Profi corigent la testul de geografie

27/07/2015 06:24

O Romanie fara judetul Vaslui nu este completa. Si totusi, in ciuda pacatelor sale, Vasluiul nu figureaza pe harta Profi. Sau mai precis nu figura. In 12 iunie, printr-un comunicat de presa, Profi isi anunta oficial acoperirea nationala. Citam: Timisoara,12 iunie 2015 – Odata cu deschiderea, la inceputul lunii iunie, a magazinului sau din Calarasi, PROFI a ajuns sa fie prezent in toate judetele tarii, consolidandu-si pozitia ca reteaua cu cea mai mare extindere geografica din Romania” (aici). O performanta remarcabila am spune daca, la momentul respectiv Profi ar fi avut si un magazin in judetul Vaslui.

Greseala – pentru care orice elev de liceu in an terminal ar fi pierdut fara drept de apel examenul de bacalaureat – a fost corectata o luna mai tarziu, odata cu deschiderea magazinului din Barlad. Constienti de eroare savarsita, cei de la Profi s-au ferit sa puna punctual pe “i”, accentual cazand pe numarul de localitati. Citam din nou din PR-ul Profi: Timisoara,16 iulie 2015 – Incepand de astazi, odata cu inaugurarea magazinului sau din Barlad, jud. Vaslui, reteaua PROFI ajunge sa fie prezenta in 150 de localitati din toate cele 42 de judete. Astfel, PROFI reconfirma faptul ca este lantul de retail modern cu cea mai mare extindere din Romania” (aici).

Ezitarile celor de la Profi atunci cand vine vorba de judetul Vaslui par sa fie urmarile unei traume mai vechi, datand de prin iunie 2012. Aflat in carti la acea data pentru preluarea fostului magazin Interex din Vaslui, Profi a fost deposedat brutal pe ultima suta de metri de cei de la Carrefour, interesati de extinderea retelei Market. Ceea ce s-a si intamplat, doua luni mai tarziu, in august 2012.  

 

Va recomandam sa cititi si:

Profi preia spatiul MiniMax din Vaslui - 05/06/2012

Preluarea de catre Profi a fostului magazin MiniMax Vaslui a fost amanata - 12/06/2012

Batalia de la Vaslui in varianta retailului modern - 31/08/2012

 

 


Toate actualitatile