English Romana
SONDAJ

Ce program credeti ca vor avea magazinele moderne, in an centenar, de Ziua Nationala a Romaniei?

  • Program normal
  • Vor fi inchise
  • Nu stiu
Ajax Loader

Voteaza daca vrei sa vezi rezultatele!

La Judecata de Apoi a buyerilor: Prodlacta va invata sa conjugati verbul a matura

08/10/2018 10:54

Prodlacta Branza Ceddar - Eticheta frontala este in limba engleza, cuvantul matured figurand de doua ori. Eticheta dorsala, inscriptionata in limba romana are aceeasi abordare. Se vorbeste intai despre o maturitate indelungata, formulare ce ne duce cu gandul spre un pleonasm, pentru ca apoi, echipa de marketing sa incerce sa puncteze un prim efect al maturarii indelungate. Si totusi, despre ce perioada de maturare vorbim? Informatia lipseste de pe ambalaj, semn ca nimeni din echipa de marketing a companiei Prodlacta nu a considerat necesar sa puna punctul pe „i”. Ba mai mult, una dintre propozitii ridica in fata consumatorului curios o noua provocare: „Totodata, datorita maturarii indelungate, este un aliment usor asimilabil, cu valoare nutritiva ridicata.” Nu incercati sa aflati valoarea nutritiva a produsului ca nu veti reusi. Pur si simplu tabelul informatiilor nutritionale lipseste cu desavarsire de pe ambalaj. Si asta desi exista un cadru legislativ care prevede foarte clar ce informatii trebuie trecute obligatoriu pe ambalajele produselor alimentare.

Abordarea lipsita de profesionalism a celor din marketingul Prodlacta arunca practic in derizoriu un produs cu o aparenta valoare adaugata, punandu-l, mai grav, la limita legii. Interesant este ca in ciuda absentei tabelului cu valorile nutritionale si a unui cod de bare aplicat copilareste ulterior, pe o simpla eticheta de cantar impreuna cu gramajul, bucata de Ceddar a trecut de ochiul atat de vigilent al buyerilor romani, lafaindu-se in voie pe rafturile unor retele cu pretentii. Dar in definitiv, de ce si-ar pierde timpul un buyer cu astfel de detalii minore? Cat despre informarea corecta a consumatorului nu mai are rost sa vorbim.

 

Nota brandprivat.ro – Branza Ceddar este produsa de compania Prodlacta Brasov. Nu incercati sa gasiti mai multe informatii pe pagina producatorului deoarece, chiar si dupa atatia ani, site-ul www.prodlacta.ro este in continuare in constructie.  

 

 


Toate actualitatile