English Romana
SONDAJ

Se va mai intoarce Daniel Cîrstea la carma Profi?

  • Da
  • Nu
  • Da, dar sub un alt actionariat
Ajax Loader

Voteaza daca vrei sa vezi rezultatele!

Primaria Satu Mare nu a acordat autorizatia de functionare pentru magazinul Lidl. Deschiderea a fost amanata

06/10/2017 12:23

Programata initial pentru dimineata zilei de joi, 12 octombrie, deschiderea magazinului Lidl Satu Mare a fost amanata, fara ca retailerul sa anunte o noua data. Primaria Municipiului Satu Mare a transmis o notificare concernului Lidl prin care a anuntat societatea ca nu va acorda autorizatie de functionare pana cand nu va fi finalizat sensul giratoriu din intersectia Crinul.

”Este una dintre cele mai vitale intersectii din municipiu. Nu o sa dam autorizatia de functionare pana cand nu vor termina sensul. Daca dam drumul acum, se va crea haos” - a declarat Kereskényi Gábor, primarul Municipiului Satu Mare.

 

La fel ca la Cluj Napoca, Lidl intentiona sa deschida magazinul inainte de finalizarea lucrarilor la sensul giratoriu. Practic, in momentul de fata, in tara exista doua magazine Lidl finalizate dar fara autorizatie de functionare. Interesant este ca la Cluj Napoca conflictul dintre retailer si primaria locala dureaza de cateva luni, initial deschiderea magazinului din strada Vaida Voievod fiind anuntata pentru data de 23 februarie.

 

 


Toate actualitatile