English Romana
SONDAJ

Se va mai intoarce Daniel Cîrstea la carma Profi?

  • Da
  • Nu
  • Da, dar sub un alt actionariat
Ajax Loader

Voteaza daca vrei sa vezi rezultatele!

Pretul zilei: Cat costa o inghetata ou Kinder?          

12/08/2019 10:54

Parafrazand o cunoscuta reclama, am spune ca pentru restul exista... Mastercard. Ce ne facem insa atunci cand fondurile de pe card sunt insuficiente iar copilul te roaga sa ii iei un ou Kinder. E adevarat, nu un ou oarecare ci unul inghetat. Sau mai precis un ou cu inghetata dar si cu nelipsita surpriza. Inghetata si ea.

Auchan, retailerul care pana mai ieri ne asigura ca diferenta este in buzunarul nostru, bifeaza in aceste zile un nou record de pret pentru categoria inghetata. Aparent banalul ou Kinder – e adevarat de data aceasta plin cu inghetata – poate fi cumparat acum din hyperurile Auchan la doar... 16,45 lei. Ceea ce, raportat la cantitatea din interior (60ml), echivaleaza cu aproape 275 lei/litru. Adica putin peste 50 euro.

 

Nota brandprivat.ro – Dupa experienta (esuata) cu cafeaua pisicii, listarea oului inghetat Kinder tinteste practic un nou profil de consumator. Un consumator tanar care, din pacate, nu stie adevarata valoare a banului. Va iesi acesta castigator in fata discernamantului parintilor? Pana la aflarea raspunsului, sa punctam totusi aceasta interesanta strategie Auchan, strategie ce pune accent pe diversificare sortimentala prin preturi soc.

 

 

Va recomandam sa cititi si:

Auchan listeaza cea mai scumpa cafea din lume - 10/04/2018

 

 


Toate actualitatile