English Romana
SONDAJ

Se va mai intoarce Daniel Cîrstea la carma Profi?

  • Da
  • Nu
  • Da, dar sub un alt actionariat
Ajax Loader

Voteaza daca vrei sa vezi rezultatele!

Ploaia, ca tema de dezbatere in retele de socializare

01/06/2012 12:52

Amploarea pe care au luat-o retele de socializare face ca tot mai multe companii sa isi regandeasca strategia in functie de acest adevarat fenomen. Deopotriva, retaileri si producatori, aloca fonduri si creeaza departamente speciale care sa gestioneze imaginea companiilor lor in relatia cu internautii. La multe companii, userii invizibili, aflati in spatele logo-ului, iti raspund aproape instantaneu, la cele mai diverse sau aberante solicitari. Uneori chiar 24 de ore din 24.

Nu suntem experti in acest fenomen asa ca ne limitam sa fim doar simpli spectatori la show-ul interactiv si, de ce sa nu recunoastem, gratuit. De aceea nici nu vom comenta mai mult si va lasam pe Dumneavoastra, cititorii, sa apreciati singuri trei reactii regasite luni dimineata, pe paginile de Facebook a trei companii din retail. Afara ploua torential, iar saptamana era abia la inceput. Si dupa cum bine se stie, lunea, nici iarba nu creste...

Acum, ca tot s-a sfarsit o saptamana plina de ploi, nu ne ramane decat sa asteptam weekendul, cu speranta ca soarele ne va zambi si noua putin.

 

Va dorim un weekend excelent!

 

 

 

 

 

 

 


Toate actualitatile