English Romana
SONDAJ

Se va mai intoarce Daniel Cîrstea la carma Profi?

  • Da
  • Nu
  • Da, dar sub un alt actionariat
Ajax Loader

Voteaza daca vrei sa vezi rezultatele!

Piersici si bere intr-o oferta de weekend, la Mega Image

11/07/2020 13:52

Mega Image reuseste sa ne surprinda in acest weekend cu doua preturi: cel la kilogramul de piersici si cel la doza de bere Bergenbier. Retailerul care s-a autodeclarat sustinatorul producatorilor agricoli romani ofera spre vanzare piersici la 5,19 lei, pretul fiind de departe cel mai mare din piata. In conditiile in care in Dobrogea, statiunea pomicola Valu lui Traian ofera la poarta fermei piersici romanesti la doar 1 (UN LEU!) kilogramul, retailerul belgiano-olandez pariaza pe piersicile din import, aduse tocmai din indepartata Spanie. Probabil culese acolo de muncitori romani, angajati cu ziua.

In contrast cu acest pret maxim, berea Bergenbier bifeaza un minim absolut de pret, doza de bere costand nici mai mult nici mai putin decat 1,49 lei. Practic, astazi, in plin sezon, un kilogram de piersici costa in magazinele Mega Image cat aproape 3 doze 500ml bere Bergenbier, produsa local, in Romania.

 

Nota brandprivat.ro – Pretul dozei Bergenbier este (inca) o reactie la razboiul preturilor declansat de Kaufland prin controversata promotie Neumarkt. O actiune de dumping care, pana acum, nu a atras atentia vreunei institutii a statului roman. Asistam la un razboi surd dus intre lanturile internationale de retail, miza fiind una enorma. Si din toata aceasta disputa cu lovituri sub centura vom avea la final un singur perdant: producatorul roman.

 

Va recomandam sa cititi si:

Sa curga berea! Sa inceapa dansul! Kaufland arunca in aer pretul berii Neumarkt - 21/06/2020

 

 


Toate actualitatile