English Romana
SONDAJ

Se va mai intoarce Daniel Cîrstea la carma Profi?

  • Da
  • Nu
  • Da, dar sub un alt actionariat
Ajax Loader

Voteaza daca vrei sa vezi rezultatele!

Penny, primul retailer care comercializeaza prin magazinele sale doar carne de provenienta 100% romaneasca

26/11/2020 13:52

„Carnea pe care o gasesti la Penny este 100% de provenienta romaneasca, de la animale care respecta cele 3 criterii: crescut, sacrificat si procesat in Romania”.

 

Extrem de ambitios, angajamentul confirma implicarea germanilor in agricultura romaneasca, sustinerea acordata astfel crescatorilor de animale fiind incontestabila. Practic, intreg sortimentul de carne proaspata (porc, vita, pasare) comercializat prin cele aproape 270 de magazine Penny provine astazi exclusiv de la fermieri romani. Si nu vorbim aici de promotii ocazionale ci de sortimentul permanent, comercializat pe intreg parcursul anului. Pentru un retailer care isi trage originile din Grupul Rewe, pariul pe carne nu este o surpriza. Billa a avut momentele sale de glorie, raionul de carne fiind inca de la intrarea in Romania o adevarata emblema a retailerului austriac. Ulterior, Selgros, un alt membru marcant al Grupului, a transformat raionul de carne intr-un adevarat brand, cifrele de vanzari fiind un motor de crestere pentru retailer.

 

Reusita Penny este cu atat mai importanta cu cat intreaga sortimentatie de carne dezvoltata sub brandurile proprii are la randul sau o origine 100% romaneasca.

 

Nota brandprivat.ro - Ne bucura sa aflam ca un retailer international a gasit fermieri romani capabili sa ii asigure cantitatile de carne romaneasca necesare pentru intreaga sa retea de magazine, pe toata durata anului. Speram ca exemplul Penny sa fie urmat cat de curand de cel putin unul dintre membrii Asociatiei Producatorilor de Salam de Sibiu.

 

 

Va recomandam sa cititi si:

Gheorghe Szekely, Selgros: „De peste 10 ani lucram cu furnizori de carne din România" - 15/07/2013

 


Toate actualitatile