English Romana
SONDAJ

Ce program credeti ca vor avea magazinele moderne, in an centenar, de Ziua Nationala a Romaniei?

  • Program normal
  • Vor fi inchise
  • Nu stiu
Ajax Loader

Voteaza daca vrei sa vezi rezultatele!

Pe fondul scandalului legumelor contaminate, Profi arunca pisica moarta in curtea producatorilor

09/07/2018 16:25

Scandalul legumelor congelate a ajuns si la Profi, retailerul anuntand retragerea din piata a doua produse sub brandurile sale private Proxi si Gradina Bunicii:

  • Proxi Mazare boabe, verde congelata rapid, 1kg
  • Gradina Bunicii Mazare verde, congelata rapid, 400g

Evident, si in acest caz, clientii care au cumparat si mai detin respectivele produse sunt invitati sa le returneze urmand a primi contravaloarea acestora.

 

Surprinzator, dar anuntul retailerului nu se opreste aici. Profi, prin vocea directorului sau general, extinde – in premiera! - alerta de retragere si la produse sub braduri de producator. Concret, retailerul arata cu degetul spre doua articole sub brandul FELCO (capsuni congelate si visine congelate) si trei articole sub brandul Gradena, ultimul brand al companiei Agrirom, listat aproape in toate lanturile de retail. Este practic pentru prima oara cand un lant de retail decide sa retraga din magazinele sale fructe congelate. Din pacate anuntul Profi Rom Food este extrem de laconic, nefiind precizate concret datele si gramajul articolelor incriminate.

 

Nota brandprivat.ro – Laconic, si fara detalii concrete, anuntul Profi Rom Food arunca in ceata intregul scandal, retailerul aratand iata cu degetul si spre brandurile de producator. Din pacate, pe fondul lipsei de reactie a celor de la A.N.S.V.S.A. surprinsi se pare de amploarea scandalului, comunicatul Profi nu face decat sa escaladeze scandalul, incluzand in premiera pe lista produselor suspectate de contaminare si fructele congelate.

 


Toate actualitatile