PastaHutt, o solutie simpla pentru canalul HoReCa
Intr-o perioada dificila pentru canalul HoReCa, cu restaurante, terase si cafenele inchise luni la rand, putini producatori si-au mai concetrat eforturile pe articole noi. Explicatia este simpla si vine din legea fundamentala a pietei. Ramase fara comenzi din partea principalilor clienti, companiile producatoare si-au resetat prioritatile. Desi inovatia a fost trecuta pe linie moarta in asteptarea unor vremuri mai bune, exista firme care s-au incapatanat sa-si continue proiectele.
Descoperim astazi cu placere o linie de produse dedicata special canalului HoReCa. O linie de paste fainoase, realizate 100% din grau dur de compania Hutton din Satu Mare. Elementul de noutate nu sta de data aceasta in reteta produsului ci in prezentarea acestuia. Clasicul sac din plastic de 3 sau 5 kilograme a fost inlocuit cu o cutie de carton ce contine in interior cantitati gata portionate. Avantajele acestei solutii extrem de simple sunt multiple. Manevrarea este mult mai usoara, la fel si depozitarea. Nu mai este nevoie sa scoti de fiecare data din sac si (eventual) sa cantaresti cantitatea dorita. Pastele sunt gata portionate in pungulite. Adica exact cat este nevoie pentru o portie de mancare. Adio sparturi, adio manipulare greoaie. Nu in ultimul rand, solutia companiei ardelene vine si cu avantaje pentru retailerii de pe segmentul cash&carry. Transport si manevrare in magazin mult mai usoara, folosire mai judicioasa a spatiului de raft dar si o imagine mai buna la raft, pentru produs.
Potrivit informatiilor furnizate de compania producatoare, gama PastaHutt este conceputa si dedicata canalului HoReCa.
Testele de fierbere comparative efectuate de producator in laboratorul propriu dar si in unitati din canalul HoReCa au evidentiat faptul ca pastele din gama PastaHutt prezinta un comportament general cel putin la fel de bun cu cel al pastelor similare ca forma, din import.